Edukacije će se održati u Dugopolju, Braču, Hvaru, Makarskoj, Podgori, Baškoj Vodi, Trogiru, Kaštelima, Visu te ponovno u Splitu

Turistička zajednica Splitsko – dalmatinske županije najavljuje ciklus Programa edukacija za privatne iznajmljivače koje organizira u suradnji s lokalnim turističkim zajednicima. Nakon prve ovogodišnje edukacije održane u Splitu, 16.2., a koja je popunila kapacitete, TZ SDŽ nastavlja sa serijom edukacija i u drugim dijelovima županije s ciljem podizanja standarda kvalitete i profesionalizacije u sektoru.

Edukacije će se održati u Dugopolju, Braču, Hvaru, Makarskoj, Podgori, Baškoj Vodi, Trogiru, Kaštelima, Visu te ponovno u Splitu, počevši od 23. veljače do 13. travnja 2024. Program edukacija obuhvatit će niz tema važnih za uspješno vođenje smještajnog objekta u turističkom sektoru, uključujući brendiranje i tematiziranje smještajnih jedinica, korištenje AI (umjetne inteligencije) u obiteljskom smještaju, poslovne obveze i prava vlasnika obiteljskog smještaja kao i predstavljanje programa „Napredni domaćin“ koji se odnosi na formiranje ekonomske održivosti smještajnih jedinica.

Pozivamo sve zainteresirane privatne iznajmljivače da se pridruže ovim edukacijama te da zajedno radimo na podizanju kvalitete turističke ponude.

Raspored edukacija po lokacijama i vremenu dostupan je na ovom linku: https://www.dalmatia.hr/hr/edukacije/ , dok se prijave na edukacije vrše putem ove poveznice: https://forms.gle/D8Js8nN1Xd6XA2Qp8