Aktivni odmor

”Seven reasons to visit, a lot of reasons to stay” novi turistički promotivni film o Kaštelima vodi vas u nezaboravno upoznavanje destinacije!

Cilj je kroz ovaj film gledateljima širom svijeta prikazati ljepote Kaštela kako bi našli bar sedam razloga za posjetu i bezbroj razloga za vratiti se i ostati u Kaštelima.

Grad Kaštela i Turistička zajednica grada Kaštela, 20. veljače u prostorijama turističke zajednice u Villi Nika u Kaštel Starom pretpremijerno su predstavili novi turistički promotivni film o Kaštelima po sloganom Seven Reasons to Visit, a Lot a Reasons to Stay, kroz priču o dvoje mladih koji zajedno upoznavaju grad i međusobno se zaljubljuju.

Ovaj turistički film predstavlja Kaštela kao osviještenu turističku i kulturnu destinaciju s bogatom eno – gastro ponudom, mnoštvom aktivnosti i atrakcija i bogatom prirodnom i povijesnom baštinom.

Na predstavljanju novog turističkog promotivnog filma prisutnima su se obratili dogradonačelnica Jadranka Matok Bosančić, direktorica Turističke zajednice grada Kaštela Nada Maršić, Marko Kapitanović, redatelj filma, glumci Karla Sola i Ante Brajković.

U filmu nastupaju mladi i talentirani glumci Karla Šola i Ante Brajković, glavni protagonisti najnovijeg izdanja kazališne predstave „Legenda o Miljenku i Dobrili“.

Na samom početku predstavljanja dogradonačelnica Jadranka Matok Bosančić čestitala je Turističkoj zajednici, redatelju i glumcima.

“Cilj nam je bio kroz priču o dvoje mladih prikazati naše ljepote Kaštela, pozvati da nas posjete tijekom cijele godine te im pružiti nezaboravne doživljaje i ukazati na našu jedinstvenu gastro eno ponudu”, kazala je direktorica Turističke zajednice grada Kaštela Nada Maršić.

– U filmu turistkinja Karla i domaći momak Ante šetnjom kroz Kaštela upoznavaju atrakcije i znamenitosti grada. Preko njih dvoje željeli smo pokazati doživljaj koji turist može osjetiti kada dođe u Kaštela – istaknuo je redatelj filma Marko Kapetanović.

Vjerujemo da će se kroz ovaj film gledatelji širom svijeta zaljubiti u grad i naći bar sedam razloga za posjetu i bezbroj razloga za vratiti se i ostati u Kaštelima.

Više: www.kastela-info.hr