Aktualno

Čarobni supetarski Božićni kantun: Ekipa iz Wild Brača – Sv Nikola, ljama Žeki i poni Pancho oduševili najmlađe Supetrane

Da je supetarski advent uistinu najuzbudljivija otočna blagdanska priča, složili bi se najmlađi Supetrani ali i oni malo stariji koji su uživali u čarobnoj supetarskoj večeri na Božićnom kantunu uz ekipu iz Wild Brača – Sv Nikolu u pratnji ljame Žekija i ponija Pancha.

Kako opisati radost djece kad ih je na sam blagdan omiljenog sveca djece, iznenadio dolazak svetog Nikole, koji im je donio dar i podružio se s njima.

Naravno je tu bilo i druženja, jahanja na poniju…

WILD BRAČ – omiljeni stanovnici Supetra

Wild Brač ranč nalazi se neposredno iznad centra grada Supetra, sa predivnim pogledom na Brački kanal i na grad Split. Svi ljubitelji životinja, a posebno obitelji sa djecom mogu uživati u prisustvu različitih životinja koje ih svakodnevno uveseljavaju.

Na ranču možete pronaći labudove, guske, kokoši, golubove prevrtače, paunove, vijetnamsku svinju, burske koze, pigmejskog mini jarca, ljamu, ženkicu divlje ovce(muflon), jelena običnog i jelena lopatara, konje, ponije, kuniće, zamorce, mačke i pse.

U 20 sati odražan je Arbunov lignjolov tradicionalno natjecanju u lovu na lignje koje svake godine organizira naš klub za športski ribolov Arbun.

BOGAT PROGRAM ZA NAJMLAĐE

Posebno veselje su Božićne čarolije supetarske vrtićke i školske djece, kreativne radionice Ane Dragičević, odličan dječji kino program te predstava  “Božićni šušur” kojom plesni studio “Renata” obilježava svoju 30-u godišnjicu.

Čitavog prosinca Supetar će biti mjesto okupljanja, zabave i druženja, dobre spize i blagdanske atmosfere. Posjetitelji će moći uživati u ponudi adventskih kućica, glazbenim, gastronomskim i kulturnim događanjima – koncerti, pub kvizovi, predstave, dječji i humanitarni program, umjetničke radionice, zanimljiva predavanja, tombule, fešte od spize, kino projekcije…

Više o programu na LINKU