Aktualno

ČAROBNI ADVENT Stiglo nam je vrijeme “Božića u Baškoj Vodi”

Božić u Baškoj Vodi – 15.12.-30.12.2023.

Baškovođane i njihove goste očekuju nezaboravne večeri u organizaciji baškovoških udruga, hrana i piće po promotivnim cijenama, glazba uživo brojnih izvođača, dječje predstave, radionice, puno zabave i veselja u ovo blagdansko vrijeme!

Blagdansko vrijeme, vrijeme je za opuštanje, zabavu i zajednička druženja ispunjena pozitivnom atmosferom. Već tradicionalno, Božić u Baškoj Vodi nudi dobru zabavu uz glazbu uživo brojnih izvođača i večeri baškovoških udruga koje pripremaju hranu i piće po promotivnim cijenama. I najmlađi Baškovođani imati će priliku uživati u dječjim predstavama i radionicama.

Svetoga Nikolu, po tradiciji, štuje se u više mjesta i gradova u Dalmaciji. U skladu s tradicijom u Baškoj Vodi, popularnom turističkom središtu podno Biokova, i ovogodišnji Blagdan sv. Nikole bio je iznimno veseo, s obzirom da je Općina Baška Voda i ove godine, financirala kupnju poklon paketa za blagdan Sv. Nikole za 145 učenika s područja općine.

Otvorenje “Božića u Baškoj Vodi”. započinje 15. prosinca. Za hranu i piće pobrinut će se DVD Promajna, a atmosferu će zagrijati Vox Box bend.

Univerzalna sportska škola “Baška Voda” 16. prosinca najavila je fenomenalnu zabavu uz Grupu Centrifuga. U organizaciji iste udruge je i Božićna priredba O.Š. Bariše Granića Meštra u Omladinskom domu, 20. prosinca u 17:30 h

Predstava dječjeg vrtića “Ježić” i dječja radionica održava se 21. prosinca, a od 20:00 sati na rasporedu je koncert zabavog sastava Mario Roso & Brothers.

U zabavnom dijelu programa 22. prosinca u Baškoj Vodi, nastupa grupa Viva, dok je 23. prosinca Lovačka udruga Kuna domaćin večeri na kojoj nastupaju Dyaco tamburaši. Zabavni sastav Miro Bend i Aritmija u programu su 26. prosinca. Naš popularni pjevač Giuliano i Diktatori zabavljat će Baškovođane 27. prosinca, grupa The Best 29. prosinca, te 30. prosinca popularni zabavljači Matko i Brane.

Od dječjeg programa, 6. prosinca na rasporedu je još predstava “Kako je dječak Srećko spasio Božić, te 28. prosinca Kazališna družina Ritam igre izvodi dječju predstavu “Blagdanske ludorije”.

Više i foto: www.baskavoda.hr