Aktivni odmor

Brački Boutique Camping Bunja među 5 najtraženijih kampova u Hrvatskoj!

ADAC, najveći njemački i europski autoklub svake godine rangira najbolje europske i hrvatske kampove. Hrvatska je i dalje jedno od najpopularnijih turističkih odredišta njemačkih kampista.

Supetar – nova hit destinacija za kampiranje

Najbolje plasirani pridošlica među hrvatskih top 25 je i Boutique Camping Bunja kod Supetra i to nam viskom 5 mjestu. Tim plasmanom Boutique Camping Bunja upisao je Supetar na kartu novih hit destinaciju za kampiranje.

Boutique camping Bunja smješten je u mirnoj uvali Babin laz 2,5 km od grada Supetra. Kamp nudi boravak na vrhunski opremljenim i prostranim parcelama u prirodnoj sjeni borove šume, ali i smještaj u inovativno dizajniranim mobilnim kućicama. Gosti kampa su u dodiru s mediteranskom klimom, autohtonim detaljima kao što je kućica od kamena za pastire – bunja i suhozidima.

Kamp nudi privatnost i dašak luksuza s prekrasnim pogledom na more za obitelji, romantične parove i hedoniste. Tu su grijani slatkovodni bazen, aquapark, dječje igralište, masaža na plaži, najam bicikla, SUP-a. U samom središtu kampa nalazi se sanitarni čvor, prostor za pranje suđa i rublja, kao i perilica rublja te tuš za pse.

U kampu je Beach bar i restoran u kojem gosti mogu uživati u najfinijim morskim i mesnim delicijama, te lokalnim specijalitetima. Kamp otvoren od travnja do studenog kako bi gosti mogli uživati u čarima otoka Brača i van sezone.

S otprilike 2700 sunčanih sati u kalendarskoj godini otok Brač idealan je za biciklističke, planinarske i gastro tuke u pred i post sezonu, a čisto more i prekrasne uvale privlače goste u sezoni.

Više: supetar.hr