Aktualno

SLOVI ZA NAJUKUSNIJI U SVIJETU Häagen-Dazs sladoledi i mađioničar Casper oduševili male Splićane!

U subotu 9. rujna, splitska tvornica slatke čarolije – Häagen-Dazs u Splitu u Hrvojevoj 9, priredila je najukusniju zabavu i nezaboravni show za najmlađe povodom početka nove školske godine


Osim u vrhunskim sladoledima i delicijama najmlađi su mogli uživati u vrtlogu prave čarolije garantirano najvećeg majstora iluzije i čarolije na području, popularnog Caspera.


Häagen-Dazs slovi za najkvalitetniji sladoled na svijetu

Häagen-Dazs slovi za najukusniji sladoled u svijetu, a spravlja se sa minimalnom količinom, svega 22-28% udjela zraka, kako bi se dobila iznimno kremasta, baršunasta tekstura. Svi sastojci su najviše kvalitete od prirodnog voća i sastojaka

WAFFLEI, LAVA CAKE, PIĆA SA SLADOLEDOM, HLADNI FRAPEI S MACARON KOLAČIMA….

Splitska tvornica slatke čarolije osim sladoleda, nudi svježe pečene waffle, čokoladni lava kolač te kreacije s potpisom slasnih naziva poput Macadamia Crunch ili Brownie Explosion, a u ponudi su i pića sa sladoledom, pa čak i hladni frappe od kave s macaron kolačićima!

Isprobajte Häagen-Dazs svježe belgijske waffle sa kuglicom sladoleda i dodatkom po izboru. Svoje školarce zasladite ovom kombinacijom i uljepšajte im novu školsku godinu!

Nakon svega što smo čuli, vidjeli i probali možemo konstatirati samo jedno – ovakvog sladoleda i slastica nema nigdi, a našim sugrađanima zadovoljno poručiti da su dobili jednu sjajnu hedonističku adresu.

Informacije o trgovinama
Split – centar grada
Hrvojeva 9
+385 95 753 5367
Zagreb
Augusta Cesarca 2
+385 95 753 5367

Foto: Ivan Gudić