Aktualno

iTHERAPY® Krenula je sezona virusa i alergija. Kako pratiti kvalitetu zraka u prostoru, pročistiti zrak i povećati radnu koncentraciju? – To prepustite najboljima!

Pazimo na zdravlje maksimalno koliko možemo. Vježbamo, hranimo se što zdravije, razmišljamo pozitivno… ali što je sa zrakom?

Krenula je sezona virusa, alergija, korona virusa, a sa njima i desetak dana bolovanja. Poštedimo naše zdravlje i novčanik od nepotrebnih dodatnih troškova uz #iTherapy pročišćivač zraka.

U SVIJETU JE SVIJEST O KVALITETI ZRAKA U UNUTARNJIM PROSTORIMA VEĆ ODAVNO PRISUTNA

Posljedica akumulacije nekvalitetnog zraka je stvaranje loše mikroklime (odnos temperature, vlage, struje zraka, tlaka te odnos kisika i CO2) koji zajedničkim utjecajem dovode do različitih bolesti korisnika prostora (pad imuniteta, bolesti dišnog sustava, kronične alergije, glavobolje, itd). 

iTherapy sofisticirani pametni uređaj za filtriranje zraka najbolja je svjetska tehnološka inovacija na području zdravlja koji u potpunosti regulira kvalitetu zraka u vašem domu ili radnom prostoru.

“Brigu o kvaliteti zraka u mom domu prepustila sam najboljima” – kazala je Renata Lovrinčević Buljan, poznata fitness trenerica, zagovornica zdravog načina života

Ovaj sofisticirani pametni uređaj pročišćava, obogaćuje, signalizira kvalitetu zraka i educira korisnike o važnosti kvalitete zraka u prostoru u kojem boravimo

„Jedan iTherapy mi se nalazi u kuhinji i pokriva većinu stana, a jedan manji Air purifier Elfy se nalazi u dječjoj sobi. Znamo da sve polazi od kvalitetnog zraka i da je to najmanje što mogu učiniti za svoju obitelj. Moji školarci su spremni za novu školsku godinu kristalnim zrakom koji pogoduje kognitvnim sposobnostima i za borbu protiv alergija i prehlada uz @itherapytech!“ kazala nam je Renata

Tehnologija koja uklanja viruse, bakterije, alergene, formaldehide i druge štetne čestice

Inovatorica Inga Kovačić Sindik još 2018. svijetu je predstavila tehnologiju koja stvara kristalno čisti zrak @itherapytech te osvojila ZLATNU MEDALJU na svjetskoj sceni inovatora 2018, 2019 i 2020., te je nagrađena kao najbolja europska inovatorica na sajmu IENA u Nurembergu 2019.

KAKO UREĐAJ FUNKCIONIRA?

Tehnologija koja uklanja viruse, bakterije, alergene, formaldehide i druge štetne čestice te nadopunjava zrak negativnim ionima i antioksidansima. Uređaj je potpuno automatiziran da detektira stanje tehnologijom boja te pročišćava prostor. 5 slojni filteri oznake MERV 13 omogućuju da uređaj zadovoljava i bolničke uvjete.

Kupite ga i Vi za Vaš dom ili radni prostor uz kod RENATA20 i ostvari popust od 20%.

itherapy.shop

Foto: Ivan Gudić