Gastro

NAJUKUSNIJI POČETAK NOVE ŠKOLSKE GODINE! Häagen-Dazs slastičarna daruje mališane i školarce sladoledom i mađioničarskim showom!

U subotu 9. rujna, splitska tvornica slatke čarolije priredila je najukusniju zabavu i nezaboravni show za najmlađe!

AKCIJA NA DAR DOMAĆEM STANOVNIŠTVU

Povodom početka školske godine, ove subote 9. rujna, slastičarna Häagen-Dazs u Hrvojevoj 9 u Splitu, daruje mališane i školarce najukusnijim sladoledom na svijetu i mađioničarskim showom popularnog Caspera.

Häagen-Dazsova slatka čarolija i Casperov svijet čarolije

Häagen-Dazsova promotivna akcija traje od 10 – 13 sati, a u 11 sati u programu je show popularnog mađioničara Caspera. Pridružite nam se i uživajte u vrtlogu prave čarolije garantirano najvećeg majstora iluzije i čarolije na području..

Naši najmlađi i njihovi roditelji, imati će prilike uživati u pravoj rapsodiji okusa te uvjeriti se zašto Häagen-Dazs slovi za najkvalitetniji sladoled na svijetu. 

25. srpnja svečano je otvorena slastičarna
Filozofija Häagen-Dazs sladoleda: pronaći najkvalitetnije sastojke na svijetu i pretvoriti ih u sladoled koji se jedino može zvati Häagen-Dazs ❤️

JESENSKA RAPSODIJA OKUSA

Häagen-Dazs slovi za najukusniji sladoled u svijetu, a spravlja se sa minimalnom količinom, svega 22-28% udjela zraka, kako bi se dobila iznimno kremasta, baršunasta tekstura. Svi sastojci su najviše kvalitete od prirodnog voća i namirnica

WAFFLE, LAVA CAKE, PIĆA SA SLADOLEDOM, HLADNI FRAPEI S MACARON KOLAČIMA….

Istinskim sladoledoljupcima kojima čak ni ovo nije dovoljno, splitska tvornica slatke čarolije ponuditi i svježe pečene waffle, čokoladni lava kolač te kreacije s potpisom slasnih naziva poput Macadamia Crunch ili Brownie Explosion, a u ponudi su i pića sa sladoledom, pa čak i hladni frappe od kave s macaron kolačićima!

ZASLADITE ŠKOLARCE NEODOLJIVIM BELGIJSKIM WAFFLEIMA

Isprobajte Häagen-Dazs svježe belgijske waffle sa kuglicom sladoleda i dodatkom po izboru. Svoje školarce zasladite ovom kombinacijom i uljepšajte im novu školsku godinu!

Nakon svega što smo čuli, vidjeli i probali možemo konstatirati samo jedno – ovakvog sladoleda nema nigdi, a našim sugrađanima zadovoljno poručiti da su dobili jednu sjajnu hedonističku adresu.

Informacije o trgovinama
Split – centar grada
Hrvojeva 9
+385 95 753 5367
Zagreb
Augusta Cesarca 2
+385 95 753 5367