Aktivni odmor

NOVALJA PRVA OTOČNA DESTINACIJA CRO RACE-A Osmo izdanje međunarodne biciklističke utrke u unikatnom okruženju Mjesečevog otoka

26.9. – 1.10.2023.

Osmo izdanje međunarodne biciklističke utrke CRO Race ove godine dolazi u unikatno okruženje paške prirode. Grad Novalja podržao je ovaj hvalevrijedni projekt kojim će  Mjesečev otok postati jedna od etapa ovog vrhunskog sportskog doživljaja.

Sudjelovanje Novalje kao prve otočne destinacije u svjetskoj klasi biciklističke sportske arene za nas predstavlja veliko postignuće u pozicioniranju sporta kroz turističku lepezu destinacije. Ova međunarodna utrka predstavlja jedan od naših najvrjednijih sportskih događaja, koji sada povezuje Lijepu našu i s otocima.

U narednom petogodišnjem razdoblju cilj nam je putem ovakvih događanja pozicionirati Novalju kao destinaciju aktivnog turizma, ali i potaknuti sve sudionike na praćenje svjetskih turističkih trendova i sudjelovanje dionika u njima.

Čast nam je biti domaćinom treće etape ove etablirane svjetske biciklističke utrke, koja snažno promovira našu zemlju i naše zanimljive destinacije. Stoga, svim natjecateljima i organizatoru želim puno sreće i uspjeha. Istražite svaki kutak i upijte svaki osjećaj otoka koji zove na upoznavanje i avanturu!

Više: visitnovalja.hr