Aktualno

NE PROPUSTITE BAŠKOVOŠKO LITO! Za dobar provod i nezaboravne trenutke provedene u Baškoj Vodi! 

Općina Baška Voda u suradnji s Turističkom zajednicom Općine Baška Voda i ovog je ljeta za svoje mještane i posjetitelje pripremila niz kulturnih i zabavnih događanja.

Nakon što nas je očarala svojim nadaleko poznatim plažama, živim razglednicama koje su putem live web kamera znatiželjnim posjetiteljima širom svijeta nabolje dočarale njenu ljepotu, te hotelskim osobljem koje je susretljivošću razoružalo čak i jedan TripadvisorBaška Voda potrudila se da ljetou ovom mjestu koje od dvadesetih godina prošlog stoljeća uspješno živi turizam, nipošto ne bude monotono!

Vjerujemo da ćete  uživati uz zvuke poznatih  glazbenih izvođača,  glazbene izvedbe Općinske limene glazbe Baška Voda, izvedbe folklornih plesova, ribarskih  večeri, dance marathona i ostalih događanja Baškovoškog lita.

Gurmanski nastrojene goste svakako će oduševiti sajam „Okusi Hrvatsku“ ( 23. i 24. lipnja) te 2 dio sajma (25. i 26. kolovoza) u gradskoj luci, na kojem će različiti proizvođači ponuditi posjetiteljima autohtone delicije iz svih krajeva države, ribarske večeri koje se tijekom ljeta održavaju najčešće srijedom

Pripremila je Baška Voda poslastice i za ljubitelje glazbe, a to su svakako nastupi raznovrsnih bendova, te dalmatinskih klapa i folklornih skupina koji se kroz cijeli mjesec održavaju kako u centru mjesta, tako i u susjednoj Promajni te Bratušu.

Kao posebne glazbene poslastice izdvojili bi koncert 4 Tenora, na blagdan Velike Gospe, 15. kolovoza, koncert klape Kambi 15. srpnja, koncert Lidije Bačić 28. srpnja, te koncert Giuliana i grupe Diktatori 23. kolovoza.

Više: Turistička zajednica Baška Voda

www.baskavoda.hr