Aktualno

Poznata fitness trenerica Renata Lovrinčević Buljan i slavni putopisac Goran Jović, snimili kampanju za novootvoreni hotel Crystal u Orebiću!

Nakon otvaranja Pelješkog mosta, prva velika investicija na poluotoku u hotelske kapacitete i veliki iskorak u turističkoj ponudi Orebića otvorenje je Hotela Crystal u koji je uloženo 7 milijuna eura.

Kada je Branko Peter Puljich, rođeni Australac i građevinski poduzetnik, prvi put stigao u Orebić zaljubio se u isti tren. Opčinili su ga kristalno čisto more i zrak, mediteranska opuštenost, ljepota Orebića i vrh Sv. Ilija u pozadini pa je krajem ožujka konačno realiziran njegov san o otvorenju modernog obiteljskog hotela tik uz more.

Riječ je o boutique hotelu Crystal s 4 zvjezdice koji ima 30 smještajnih jedinica, a projektirao ga je renomirani hrvatski arhitekt Otto Barić.

– Ponosni smo što su se Renata i Goran odazvali našem pozivu. U našoj kampanji predstavljaju moderne poslovne ljude, strastvene putnike koji uživaju u vrhunskom konforu i ambijentu destinacije. Nakon dvije godine izgradnje i opremanja otvorili smo hotel. Autentičan spoj topline doma i suvremenog dizajna, vrhunska gastronomska ponuda, jedinstveni wellness doživljaj, ljubazno osoblje i eco friendly koncept dio su bogate usluge Hotela Crystal. Stoga su u njega dobrodošle sve generacije, odličan je izbor za obitelji s djecom, parove i hedoniste – kazala nam je direktorica hotela Fani Marinović

Otvaranje boutique hotela Crystal u Orebiću dodatno je uljepšalo snimanje kampanje snimanje nove kolekcije kupaćih kostima Ren Love Energy

– Ponosna sam da je hotel Crystal izabrao baš mene za zaštitno lice kampanje, budući da moji korijeni potječu iz Orebića. Oduševljena sam ambijentom hotela Crystal, vrhunskom hranom, osobljem, prekrsanim bazenom, vegetacijom, uređenim sunčalištem… tirkizno plavim morem, prelijepim plažama i mogućnostima koje je hotel pružio kao pozadina za snimanje moje nove kolekcije kostima… kazala nam je Renata Lovrinčević Buljan, poznata fitness trenerica, nekadašnja Miss Universe Hrvatske, majka dvojice sinova, među kojima je i talentirani golman Hajduka Borna Buljan.

-Hotel i cijeli Resort su prekrasno uređeni i ne iznenađuje što su još uvijek ovako lijepo popunjeni čemu, siguran sam, doprinosi i usluga te profesionalno i vrlo ljubazno osoblje, rekao je Goran Jović, zaštitno lice hotela i snimatelj kampanje u suradnji s kolegom putopiscem Vedranom Viđakom

“Prvi put kada sam s obitelji posjetio Orebić, zaljubio sam se u kristalno more, čisti zrak. S vremenom se rodila ideja za otvaranjem hotela u kojem će se gosti osjećati kao kod kuće. Cilj nam je ispuniti sve želje i očekivanja tijekom njihovog boravka i ponovno se vidjeti”, kazao je investitor i vlasnik hotela Branko Peter Puljich

More, Sunce, Vinogradi, Vino… Ne Može Biti Bolje. Osim što nudi savršen odmor, hotel je izvrstan izbor i za ljubitelje aktivnog odmora jer nudi brojne avanturističke, gastronomske i vinske ture, a obožavaju ga i digitalni nomadi jer ima sve što im je potrebno za rad – brzi internet, udoban namještaj i svijetle sobe.

Dijelić atmosfere sa snimanja donosimo vam u fotogaleriji.

Foto: Goran Jović, Vedran Viđak