Aktualno

Adventska bajka u Kaštelima – dočekajte Božić uz domaće glazbene zvijezde i sjajan program za najmlađe!

KAŠTELA IMAJU – SVE! I omiljene kućice sa prigodnom gastro ponudom, i fantastično razrađen program događanja za najmlađe, i čitav niz zvučnih imena sa domaćeg estradnog neba. Da se s ovakvom formulom za uspjeh ne može pogriješiti, uvjerit će se svi koji se, nakon dvogodišnje pauze, odluče upravo ondje uživati u blagdanskom ozračju!

ENERGIČNO I VESELO. Lokacija Novog parka u Kaštel Lukšiću još od 3. prosinca poprištem je atraktivnih zbivanja, koja je izvrsnim nastupom otvorio legendarni Željko Bebek, a da dobre energije ne ponestane, pobrinut će se njegove kolege, sve odreda domaće glazbene zvijezde – ikona hrvatskog dance pokreta 90ih, poznati i priznati pop virtuoz Sandi Cenov (9.12.), omiljeni meštar dobre atmosfere Mladen Grdović (16.12.) te domaća ljepotica sa glasom i stasom – Lidija Bačić (23.12.). Božić i Nova godina „povjereni“ su istinskim majstorima od fešte – Jasminu Stavrosu i Alenu Nižetiću, a da se i u Novoj godini nastavi energično i veselo, pobrinut će se Zorica Andrijašević Donna (1.01.)!

GUŠTI ZA NAJMLAĐE. Dječji program, adekvatno naslovljen sa „Kaštelanska adventska bajka“, također pršti od događanja – otvorio ih je sjajan lutkarski mjuzikl „Novogodišnji poštar“ Studija Suncokret, a najmlađe Kaštelane su svojim dolaskom i slatkišima obradovali i Sveti Nikola i Sveta Luce (6. 12. i 13.12. u 17h). Čarobni animatori razveselili su ih priredbom Zima, zima, e pa šta je?! (10.12. u 19h), a svojim nastupom i mlada pjevačica Domenica (11.12., 17h). Kazališna družina „Smješko“ obradovat će ih predstavom Božićni djedomobil (18.12., 17h), a nama se sviđa i spektakularan Dječji doček Nove godine (30.12. s početkom u 17h) u režiji Čarobnih animatora!

PRISUSTVUJTE PREKRASNIM TRADICIJAMA. Želite li doživjeti istinski komadić adventskog ozračja, preporučamo da prisustvujete paljenju adventskih svijeća, koje se, uz službu riječi, održava svake subote od 26.11. s početkom u 18.30 sati u Đardinu u Kaštel Novom; a pored mirisne i ukusne ponude adventskih kućica, toplo preporučamo da kušate i domaći bakalar, koji će se dijeliti 17.12. u 12 sati na Brcu u Kaštel Starom!

Foto i više: Tz grada Kaštela