Aktivni odmor

Omiš – destinacija za potpuno uživanje u posezoni! ŠTO NIKAKO NE SMIJETE PROPUSTITI U GRADU NA CETINI!

This post is also available in: English

Sunce nek Vam izađe na tvrđavi FORTICI, a zađe na MIRABELI – nekadašnjim gusarskim vidikovcima, a škljocnite i pokoju zavidno lijepu fotografiju za društvene mreže!

Nepcima priuštite SOPARNIK – slasno jelo od blitve, bijelog i crvenog luka i maslinova ulja.

Tako fino okrijepljeni ovim nekada težačkim jelom, a danas pravim gastro brendom, uputite se do kanjona smaragdnozelene rijeke CETINE – ondje možete šetati, planinariti, trčati, penjati se, ili pak uživati u RAFTINGU, KANJOINGU I KANUINGU i kralju svih adrenalinskih aktivnosti – ZIP LINEU, a obiđite i obližnje RADMANOVE MLINICE, u čijoj blizini se nalazi skriveni riječni otok poznatiji kao OTOK LJUBAVI!

U Cetini se možete divno osvježiti kupanjem, a preferirate li istraživanje morskih dubina, zaronite u UVALI VRUJA koja oduševljava i profesionalne ronioce i početnike!


Ukoliko ste ljubitelj babljeg ljeta, uživajte u opuštanju daleko od gradske vreve u predivnim omiškim uvalama.

Držite li se radije kopna, okušajte se u pravom natjecanju – PRIKLJUČITE SE JEDNOJ OD UTRKA Dalmatinske trail lige – ImberTrek ili Mosor Grebbening i Dalmacija Ultra Trail-u.

Nadalje – ne možete ni reći da ste bili u ovom gusarskom gradu, a da tokom ljeta ne posjetite makar jednu od RIBARSKIH VEČERI I BAREM JEDNO MJESTO NA OMIŠKOJ RIVIJERI (Stanići, Lokva, Mimice, Medići, Pisak…).

Poslušajte uživo BAREM JEDNU DALMATINSKU KLAPU. Slijedite li naše upute, osjećat ćete se poput – pravih Omišana!
Više: visitomis.hr

This post is also available in: English