Aktualno

Moja Afrika – 12 dana divlje ljepote

KENIJA –  NEZABORAVNA AVANTURA U NAJBOLJOJ SAFARI DESTINACIJI SVIJETA & ODMOR NA NAJBOLJOJ PLAŽI AFRIKE
Kad?
24.10.-4.11.2016. | 12 dana / 9 noćenja
zivotinje afrika

Egzotičnu Afriku koja vam je godinama neuslišana želja, možete doživjeti već ove jeseni, kroz vrhunski organiziran program!
Njenih 12 nezaboravnih dana u kojima ćete upoznati najznanimljivije i najljepše kutke Kenije, čeka vas kroz atraktivnu ponudu agencije “A la Carte Travel“.

Photo Kenija

U posjetu Keniji, upoznat ćete se s glasovitim Nacionalnim parkom Amboseli, posjetiti Masai selo i upoznati čuveno Masai pleme, uživati u spektakularnom pogledu na Kilimanjaro, osjetiti dodir savane pod nogama, doživjeti susret s slonom, leopardom, zebrom, žirafom i gazelom..

masai mala

Očekuje vas također nezaboravno iskustvo fotosafarija, posjeta protoku lave Shatani, posjet Nacionalnom parku Tsavo – west. Tu će ljubitelji životinja  doći na svoje – očekuje ih druženje sa leopardima, gepardima, divljim psima, zebrama, lavovima, slonovima i preko 500 vrsta ptica od kojih su najbrojniji pelikani.

slika 2Avanturiste će oduševiti posjeta Lions Bluff kampu i smještaj u luksuznim drvenim kolibama sa krovovima od trske, pogled na Kilimanjaro i  stazu slonova.

kilanguni

Magiju zalaska sunca na Lion s rocku, glasovitom odmorištu lavova koji su se tu odmarali u suton prije lova, ne treba posebno naglašavati. Kadrovi ulovljene ljepote, pričaju sami za sebe.

zalaz suncaČudesni spektakularni prizori savane, divljih životinja, raznih grebena i vulkanskih ostataka kao i fotosafariji biti će upotpunjeni i posjetom jednoj od najljepših plaža svijeta.

plaža

Boraviti ćemo i na fascinantnoj Diani Beach plaži,  dugačkoj oko 25 km, čije glavne atrakcije su koraljni grebeni koji se pružaju u 3 reda i gdje možete provesti čitav dan odmarajući se u sjeni kokosovih stabala, odmorivši umorno tijelo na čudesno bijelom pijesku.

otokLjubiteljima ronjenja i uživanja u spektakularnim podvodnim prizorima, namijenjen je fakultativni izlet Marine parku Kisite Mpunguti Marine. Očekuje vas vožnja tradicionalnim swahili jedrenjakom s arapskim jedrom,  istraživanje ljepota koraljnih grebena kroz ronjenje, susreti s delfinima, kornjačama i šarenim stanovnicima tirkiznog Indijskog oceana.

podvodni svijet Nakon snorkelinga slijedi tradicionalni swahili bogati ručak na kojem ćete upoznati jedinstvenu kuhinju obalnog područja uz obavezne „crabs“ –mangrove rakove. A kruna putovanja će biti posjeta spektakularnom restoranu “Ali Barbours Cave” koji je uvršten među 10 najoriginalnijih restorana svijeta (uz doplatu), u pećini s pogledom na otvoreno afričko zvjezdano nebo!

Ako ste spremni za doživljaj života koji će vas začarati i ostaviti vam pregršt uspomena i emocija, posjetite web stranicu agencije A la carte Travel i rezervirajte svoje putovanje.

IMG_9576

Kroz nezaboravnu avanturu voditi ce vas Petka Coner – najpoznatija hrvatica koja živi na Diani Beach!

A više o ponudi super putovanja krojenih po mjeri, i brojnim atraktivnim paketima, doznajte na Facebook stranici agencije.

Promo