Aktivni odmor

VRIJEDNO PRIZNANJE NA DANIMA HRVATSKOG TURIZMA Hotel „Lemon Garden“ u Sutivanu pobjednik u kategoriji “Unique smještaja”

U sklopu Dana hrvatskog turizma, održanih u Rovinju od 9. do 11. studenoga 2023., dodjeljene su godišnje turističke nagrade najboljima u turizmu, hotel „Lemon Garden“ u Sutivanu proglašen je najboljim u kategoriji „Unique smještaja godine“.

Lemongarden je jedan od najljepših otočkih hotela na čitavom Jadranu a goste oduševljava svojim bajkovitim, raskošnim vrtom i sofisticiranim uređenjem.

JEDAN ZAISTA SJAJAN UNIKATAN HOTEL… Svjetska turistička javnost uživa u sve popularnijim boutique i heritage hotelima, koji su karakteristični po tome što se obično nalaze u građevini koja je kulturno i povijesno važna. Kroz održavanje starih zgrada heritage hoteli ne samo da doprinose cjelokupnom doživljaju gosta, već i očuvanju kulturno-povijesnog nasljeđa, a upravo takav je i šarmantni sutivanski hotel Lemongarden!

Na svjetskoj ‘bucket’ listi!

Hotel je ovjenčan sa nekoliko svjetskih priznanja a sastoji se od tri objekta koje čine skladnu cjelinu. Prekrasno osmišljenim konceptom ovog hotela Sutivan se priključio najaktualnijim svjetskim turističkim trendovima, a kako bi baš sve bilo na visokom nivou, goste očekuje i iznimno personalizirana usluga.

A, ako vas put odvede u Lemongarden, ne propustite ni otkrivanje Sutivana, prekrasnog malog bračkog mjesta koje je itekako dobro poznato po svojim divnim plažama, popularnoj utrci “Uvati vitar” koju obožavaju svjetski biciklisti, lokalnoj atrakciji – legendi “Maški u kampanelu” i još ljepšim pogledima na okolnu prirodu i zalazak sunca.

Više detalja o Sutivanu i samom hotelu otkrijte na linku.