Aktualno

U Rovinju dodijeljenje nagrade najboljim turističkim djelatnicima iz Splitsko – dalmatinske županije

U sklopu Dana hrvatskog turizma koji su se održavali od 9. do 11. studenoga 2023. u Rovinju održana je svečana dodjela Godišnjih hrvatskih turističkih nagrada. Priznanje je dodijeljeno najboljim djelatnicima iz sektora turizma u 2023. godini, a u četiri kategorije pobjedu su odnijeli dionici turizma iz Splitsko – dalmatinske županije.

U kategoriji Nagrade u nautičkome turimzu nagradu je osvojila charter tvrtka „Croatia yachting d.o.o“, dok je hotel „Lemon Garden“ u Sutivanu bio najbolji u kategoriji „Unique smještaja godine“.

Hrvatska turistička zajednica dodijelila je i tradicionalnu nagradu „Čovjek – ključ uspjeha – djelatnik godine“ pojedincima u 19 kategorija. U kategoriji Djelatnici u sustavu turističkih zajednica nagradu je odnijela Sara Salamunić, djelatnica Turističke zajednice Splitsko – dalmatinske županije, dok je Danijela Cvjetičanin Vrljac, voditeljica ureda „Katarina Line“ u Splitu, dobila priznanje u kategoriji Agencijskog djelatnika.

-Ponosni smo što ove godine imamo četiri dobitnika s područja Splitsko-dalmatinske županije među nagrađenima koji su svojim radom, kreativnošću i predanošću zaslužili ovo priznanje. I dok se približavamo kraju ove turističke godine s pogledom na sljedeću, svjesni smo kako samo upravo kroz predani rad, fokus na našu autentičnost i ljepote naše destinacije, a uz održive principe razvoja, svi dionici u turizmu imaju predispozicije za izvrsnost. Čovjek je uistinu ključ uspjeha turizma te stoga vjerujem kako su ova priznanja svima nama motivacija da i dalje nastavimo zajednički graditi uspjeh turizma naše županije – izjavila je Ivana Vladović, direktorica TZ SDŽ.

Više: dalmatia.hr