Aktualno

HoReCa Zadar, most između dobavljača opreme i svijeta hotelijerstva i ugostiteljstva!

Dobrodošli na HoReCa Zadar specijaliziranu gospodarsku manifestaciju koja se održava od 20. do 22. 10. u dvoranama ŠRC Višnjik u Zadru.

Organizator, Hrvatski interijeri, poručuje da je ovo dugo očekivano događanje i izvanredna izložba s više od 60 domaćih i stranih brendova namijenjenih HORECA sektoru: od hrane i pića, suvremenih tehnologija u pripremi hrane do opremanja interijera i eksterijera, ovdje će i najzahtjevniji pronaći sve što im je potrebno da unaprijede svoje poslovanje u segmentu turizma. Osim što je HoReCa Zadar izložbeni prostor za najnovije proizvode i usluge, to je i platforma na kojoj izlagači  pokazuju svoju stručnost i konkurentnost. 

Sajam u Zadru je i međunarodna pozornica sa  izlagačima i posjetiteljima iz više zemalja – Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Italije, Njemačke i Austrije. Stoga je razumljiv poziv posjetiteljima – na jednom mjestu pronađite stručnjake, vrhunske proizvode i usluge za hotel, restoran, apartman, vilu, kamp ili bilo koji drugi turistički objekt.

HoReCa Zadar sajma je  mjesto na kojem ese okupljaju čelni ljudi iz industrije i odlučuju s kojim će dobavljačem potpisati ugovore o suradnji za iduću sezonu 2024.

Kroz tri dana sajamske manifestacije, stvara se dobra povezanost i strateške veze s distributerima, dobavljačima te postojećim i novim kupcima. Na HoReCa Zadar sajmu izgrađuju se dugoročni odnosi  s ključnim osobama iz industrije, a kroz različite programe za umrežavanje, izlagači će iskoristiti  priliku kako bi pronašli strateške partnere, upoznali potencijalne investitore i pronašli nove kanale distribucije.

HoReCa Zadar idealan je za izlagače iz slijedećih područja:

Fine hrane i kulinarstva

Alkoholnih i bezalkoholnih pića

Kuhinjske i ugostiteljske opreme

Tehnologija za ugostiteljstvo

Higijene

Zidnih i podnih obloga

Namještaja i opreme za uređenje interijera

Organizatori poručuju: „Iskoristite priliku i posjetite HoReCa Zadar,  dinamično događanje koje se napokon održava u Zadru! Sajam na kojem se ne propuštaju izvrsne poslovne prilike za pronalazak jakih partnera koji će pratiti hotele, restorane, vile, apartmane, kampove i ostale turističke objekte u slijedećoj sezoni.“  https://horeca-zadar.net/