Aktualno

ČAROBNA JESEN I KREMASTI UŽITCI U HÄAGEN-DAZSU 24 vrste najukusnijih kuglica, belgijski wafflei, caramel capuccino, molten lava cake čekaju na vas!

NI KAD ZAHLADI NEĆEMO SE ODREĆI NAJKREMASTIJEG SLADOLEDA U GRADU!

NOVOOTVORENI SPLITSKI HÄAGEN-DAZS OVOG NAS JE LJETA razmazio nadrealno dobrim sladoledom, a sada iz njihove male tvornice slatkih užitaka stižu sjajne vijesti – spremni su i jesensko-zimski specijaliteti! Hladnije vrijeme u ovoj slastičarnici služi samo kao inspiracija i njegov dolazak nipošto ne znači da ćemo se morati odreći sladoleda – dapače!

TOPLA ATMOSFERA IDILIČNE SLASTIČARNICE u Hrvojevoj 9 bit će sjajna kulisa za kušati njihove atraktivne kolače, koji ovdje dolaze u ekskluzivnom društvu kuglice prefinog sladoleda i dodatka po izboru.

Bilo da se odlučite za njihove senzacionalne svježe belgijske waffle (koje ćemo u sklopu splitskog Mjeseca gastronomije – Štorije o’ spize – od 14. listopada do 5. studenog, moći kupiti po promo cijeni od 6.90 eura!), čokoladne torte, čokoladne i macadamia kekse, molten lava torte ili pak popularne brownie kolačiće, gurmanski užitak je zajamčen!

Nama se sviđaju i hladni napici s dodatkom sladoleda (poput Iced Caramel Cappuccina, fantastične fuzije Dulche de Leche sladoleda i espressa, koji će razoružati sve kavoljupce, ili pak Lemon & Mint Sorbet Ice Tea, prijedloga splitskog Häagena za ispratiti ovo tvrdoglavo Miholjsko ljeto!); a veselimo se i raznovrsnim pogodnostima – osim činjenice da svaki od 24 okusa sladoleda i sorbeta prije kupnje možemo degustirati, za domaće stanovništvo pripremljena je i posebna loyalty cijena od 2.70 eura po kuglici, kupiti ga možemo i u pakiranju od 250ml, 500ml i 1l, a ukoliko nam se ipak ne da navratiti do fizičke poslovnice, putem Wolt aplikacije sve proizvode možemo naručiti i na kućnu adresu!

GELATERIJA DOSTOJNA SPLITSKE SLADOLEDNE SCENE. Iako u gradu pod Marjanom vlada žestoka konkurencija kad je ova slastica u pitanju, ono što Häagen-Dazs izdvaja od svih su strast i posvećenost ovog renomiranog svjetskog proizvođača, koje se razvijaju i nadograđuju čak 60 godina!

Osim što koriste isključivo probrane prirodne sastojke koji zadovoljavaju najviše standarde kvalitete, GLUTEN FREE, pažljivo odabrane sastojke bez umjetnih aroma, konzervansa, boja i stabilizatora, ovi mađioničari među sladoledarima u proizvodnji upotrebljavaju minimalnu količinu zraka, što rezultira savršenom, poput baršuna kremastom strukturom. Upravo zato ovom sladoledu nećemo odoljeti ni zimi, a ponosni smo što je među 900 trgovina diljem svijeta upravo – i ona splitska.

Informacije o trgovinama
Split – centar grada
Hrvojeva 9
+385 95 753 5367
Zagreb
Augusta Cesarca 2
+385 95 753 5367