Aktualno

Bistro Le Kolač – Uzbudljive ljetne vijesti za sve ljubitelje hrane i inovativnih koktela

Novo zagrebačko IT mjesto za after work i večernje izlaske

Ljetne temperature sve su više i nije jednostavno pronaći mjesto u kojem se može nešto lagano pojesti, zasladiti se ručno rađenim kolačima ili provesti ugodnu večer u društvu prijatelja, uz rashlađeni signature koktel. Naš je prijedlog Bistro Le Kolač, koji se za kratko vrijeme pozicionirao kao mjesto u centru grada koje nudi fine zalogaje, no i predah od gradske vreve. Nalazi se svega petnaestak minuta udaljen od najužeg centra, u Parku kneževa, Branimirova 41. 

Od samog početka Chef Robert Hromalić njeguje izvrsnost u gastronomiji, a za vruće ljetne dane osmislio je novu i atraktivnu ponudu tosteva i slatkih kroasana s pistacijom i malinama za doručak, koji se poslužuje do 11.30 h, gurmanskih sendviča s pečenim lososom, piletinom i pistacijama i slatko slanom varijantom tune i kroasana s lososom, idealnih za brunch ili ručak, a uz craft sladolede za vruće ljetne mjesece osmislio je ICE DONUTS, slasne tostirane krafnice punjene sladoledom, koje možete kušati jedino u ovom bistrou. Dominik Bečvardi, prošlogodišnji najbolji barmen Hrvatske te suosnivač zagrebačkog bara Peaches&Cream autor je 5 zanimljivih signature koktela inspiriranih ljetom. Kombinacije yuzua i lješnjaka, gorkih likera od naranče i višnje, breskve i sečuanskog papra samo su dio sastojaka koje je Dominik sljubio u savršene, osvježavajuće ljetne okuse.   

 

Ovaj bistro, kapaciteta stotinjak osoba, savršeno je mjesto i za održavanje poslovnih događaja. Prostrana vanjska terasa može ugostiti do 75 osoba na after work partiju, chillu ili poslovnoj zabavi, a Robert će vam rado napraviti i korporativne kolačiće baš po vašoj mjeri. Ako ste preumorni od radnog tjedna ovdje vas očekuje prava lounge atmosfera – sjajna glazbena kulisa i signature kokteli, uz bogatu ponudu vina i šampanjaca te Old Pilot’s gin, uz više okusa prirodnih limunada.

Parking za goste osiguran je u podzemnoj etaži VMD zgrade, a sve upute možete pogledati na instagramu u rubrici highlights.  https://www.instagram.com/stories/highlights/18286927504184788/?hl=en

Bistro Le Kolač Park kneževa otvoren je svakoga dana osim nedjelje od 8 do 23 h. Više informacija i kompletnu ponudu pogledajte na: https://www.instagram.com/le_kolac/

Fotografije: Paula Šantić i Filip Bašić