Aktualno

SLJUBILI ILOK I BRAČ Bračani i njihovi gosti uživali u prezentaciji vina Iločkih podruma

PREZENTACIJA VINA ILOČKIH PODRUMA – OTOK BRAČ, 18.05.2023.

Jedna od najvećih i najnagrađivanijih vinarija u Hrvatskoj, Iločki Podrumi, u četvrtak 18.05.’23. na otoku Braču, u Sutivanu, upriličili su degustaciju, dijela bogatog asortimana vina i druženje uz srijemske i slavonske gastro delicije.

Tamo gdje je vino stil života


Većinski vlasnik Iločkih Podruma g. Jura Mihaljević, zajedno s Upravom Iločkih Podruma, ugostili su  50-ak  hotelijera, vlasnika restorana i kafića, ugostiteljskih djelatnika kao i djelatnike javnih i državnih tvrtki s cijeloga otoka Brača.  Gosti su uživali u vrhunskim suhim, poluslatkim i slatkim vinima i dakako, nadaleko poznatom Tramincu Iločkih Podruma.

 „Vjerujemo da smo uspjeli, izvrsnošću naših vina, zadovoljiti najzahtjevnija nepca, a time i potaknuti ugostitelje da ih uvrste u vinske karte svojih hotela i ugostiteljskih objekata, jer naša vina svojom kvalitetom i prilagodljivošću, jednako dobro se sljubljuju, kako s kontinentalnom kuhinjom, tako i s izvrsnim mediteranskim specijalitetima, ali su i za uživanje, nevezano za gastro sljubljivanje.

Veliku zahvalu upućujemo gospodinu Petru Anibaloviću, koji je inicirao i pomogao organizaciju ovog druženja, direktorici Turističke zajednice općine Sutivan, gospođi Tončici Tonšić, na podršci, a također i svim hotelijerima i ugostiteljima, kao i našim partnerima – distributerima.

Želimo svima uspješnu turističku sezonu, a nakon što ona završi, očekujemo Vas u Iloku!“ – kazao je i pozvao je prisutne vlasnik Iločkih podruma Juraj Mihaljević na prezentaciji vina ove jedinstvene vinarije, koja već godinama spaja visoku kvalitetu i široko dostupne cijene.

Iločki podrumi simbol su očuvanja hrvatske vinske tradicije koja na vinogradarskim položajima Principovac i Vukovo datira unazad više od dva tisućljeća. Originalnost i elegancija Iločkih podruma potvrđena je platinom, zlatom, srebrom i broncom istinskih vinskih autoriteta!

Foto: Studio Gabrić