Aktivni odmor

Za sve moderne robinzone – Seget je omiljena kamping destinacija u Srednjoj Dalmaciji!

RAZLOG ZAŠTO SMO ZAVOLJELI KAMPIRANJE!

Ako su frenetična svakodnevnica i stresan životni tempo probudili u Vama želju da na trenutak budete moderni Robinzoni, zašto ne biste isprobali kampiranje u idiličnoj Općini Seget? Želite li dojam ugodne izoliranosti u prekrasnom mediteranskom ambijentu, a istodobno zadržati sve one važne udobnosti modernog života, kampovi Seget i Vranjica Belvedere destinacija su baš po Vašoj mjeri!

TRAŽITE NEVJEROJATNO MJESTO za svoj šator ili kamp vozilo? Imamo ga! Točnije, u kampu Belvedere čeka vas čak 451 mjesto u hladovini borove šume okružene mediteranskim zelenilom i kristalno čistim morem.

Nama se sviđaju i mobilne kućice u južnom dijelu naselja – vanjski tuš, ležaljke i suncobrani tek su neke od njihovih prednosti, da ne spominjemo privatni hidromasažni bazen za istinski luksuzan dojam! Potpuno opremljeni i elegantno dotjerani apartmani smješteni u zapadnom dijelu naselja na terasastom dijelu terena, baš kao i parcele i mobilne kućice, imaju prekrasan pogled na otoke.

PLAŽE OPTOČENE KRISTALNO ČISTIM MOREM – NA DOHVAT RUKE. Djelomično šljunčana, popločana plaža dužine oko 500 m sa obiljem popratnih sadržaja poput kajaka i jet skija, nalazi se na svega 50-ak do 500 metara od Vašeg kamp mjesta, apartmana ili mobilne kućice. Ono što je danju atraktivna morska oaza, navečer je privlačna šetnica – krenite lungo marem do stare ribarske jezgre mjesta Seget!

OSTANITE AKTIVNI. 2 teniska terena i 4 vanjska stola za stolni tenis, obilje mogućnosti za rekreaciju na vodi, usluge najma klasičnih i električnih bicikala, te Staza zdravlja – makadam koji vodi do uzvisina Sv. Ilija i Vlaška, sjajan su izbor želite li i na odmoru ostati u formi. Ljubitelje fitnessa oduševit će fantastičan program animacije – od klasičnog aerobika, 80′ aqua aerobika, aqua fun-a, power walkinga, pa do škole plesa, yogilatesa, klasičnog i latino fitnessa te stretchinga! Adekvatni sadržaji animacije dostupni su i za najmlađe goste.

FANTASTIČNA PONUDA RESTORANA I BAROVA. Restoran Dalmacija idealna je hedonistička adresa za sve koji žele kušati autohtone specijalitete, dok će trattoria Bella oduševiti ljubitelje talijanske kuhinje! Šarmantna slastičarnica Sweet Dreams nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a na samom dolasku u kamp Belvedere, toplu dobrodošlicu zaželjet će Vam D’Ante bar! Beach barovi Harbour i Lungo mare idealni su za uživanje u koktelu uz morski povjetarac – baš kao na kakvom filmu!

TIŠINA, ODMOR, ZADOVOLJSTVO Idilični Kamp Seget nalazi se tik uz more u sjeni borova i uz šum valova. Jednostavnost boravka i idilična dalmatinska atmosfera u kampu podsjetit će Vas na Mediteran kakav je nekad bio, a ljubazno osoblje učinit će sve da se osjećate kao kod kuće tijekom ljetovanja.

Pored standardne ponude kamp organizira aktivne praznike za djecu i mlade ljude iz cijeloga svijeta. Provedite dane u šatorima ili u sobama, otiđite na izlete, zabavite se na brojnim aktivnostima, kupajte se na šljunčanoj plaži, čitajte omiljenu knjigu u borovoj hladovini…Praznici mogu biti puni doživljaja i uspomena …

Turistička zajednica općine Seget
www.tz-seget.hr

Foto: Tz Seget, Goran Jović, Kamp Seget, kamp Belvedere