Aktualno

Turistička zajednica Bola osvojila 6. priznanje za promotivni video Bol&Culture iz Omnibus kampanje “Naše bolske priče”

TZO BOLA OSVOJILA I ŠESTO PRIZNANJE ZA PROMOTIVNI VIDEO BOL&CULTURE IZ OMNIBUS KAMPANJE NAŠE BOLSKE PRIČE

Turistička zajednica Bola ponosna je na svoje kulturno nasljeđe, a u želji da ga sačuva, no ujedno i predstavi brojnim zainteresiranima, osmislila je u okviru promo kampanje Naše bolske priče jedan od videa Bol&Culture, koji je osvojio ove godine već drugu, a ukupno šestu nagradu.

Naime, večeras je u okviru manifestacije SCIFT – MEĐUNARODNI DANI TURIZMA, TURISTIČKOG FILMA, KRAOBAZA, 29. INTERSTAS, 25. ITF’CRO koja se održava u Solinu, na završnoj gala ceremoniji u hotelu President.

Turistička zajednica Bola dodijeljena festivalska nagrada „Posebno priznanje 25. ITF’ CRO 2022”. Na ovaj je Festival prijavljeno čak 397 turističkih, putopisnih, dokumentarnih, kulturološko-povijesnih i ekoloških filmova i to iz 143 zemlje svijeta sa svih kontinenata. Nagrade je odabirao međunarodni žiri stručnjaka u šest kategorija. 

Turistička zajednica Bola videa je realizirala u suradnji s produkcijskim timom DOKU FILMS, producenticom Mihaelom Reščić i scenaristicom Hanom Klain. On je, kao dio kampanje Naše bolske priče, zapravo omnibus, koji povezuje tri atraktivne bolske lokacije i priče – Zmajevu špilju, Dominikanski samostan i Galeriju Branislava Deškovića.

Više: www.bol.hr