Aktualno

NAJLJEPŠI DOŽIVLJAJ ADVENTA NA MORU Podstranjci i njihovi gosti ove godine će uživati u pravoj božićnoj bajci!

Božićni ugođaj, navijačka atmosfera, blaga zimska klima i blizina mora pravi su recept za Advent iz snova

Općina Podstrana u suradnji sa TZ općine Podstrana ove godine po prvi put organizira Advent u Podstrani. U Podstranu nam tako stiže prava božićna bajka, koja donosi veliku radost svim uzrastima, a posebno djeci.

Podstranjci i njihovi gosti ove godine će uživati u pravoj „božićnoj čaroliji“ koja će započeti u nedjelju 27. studenog, na prvu adventsku nedjelju kada će se upaliti prva adventska svijeća što će ujedno označiti i početak obilježavanja ”Adventa u Podstrani”.

Tisuće sjajnih lampica, ulice i prilazi bogato ukrašeni, a iz samog srca Podstrane, točnije ”Petrićeva” dopirat će zvuci veselih božićnih pjesama, dok će opojni mirisi kuhanog vina i vrhunske tople čokolade posjetiteljima pružiti posebno iskustvo i doživljaj Božića.

Samu lokaciju krasiti će šest adventskih kućica i 4 štanda iz kojih će se širiti mirisi bogate gastronomske ponude, ali biti će tu i raznih toplih i hladnih napitaka, te pokoji suvenir. Za one željne zabave na raspolaganju je i veliki luna park.

Ako ste već sada pomislili da bolje od ovoga ne može, morati ću vas razuvjeriti i reći da je Općina Podstrana u suradnji sa Turističkom zajednicom osigurala da svakog dana možete uživati u raznovrsnom zabavnom programu i koncertima probranih estradnih imena domaće scene poput Elle, Minee & I.BEE., grupe Dalmatino, tamburaškog sastava Bosutski bećari, Mira Boema, Milana Terze, DJ-a, nastupu Hrvatskog glazbenog katoličkog društva, klapi Praska i Kurjože; ali i prigodnih božićnih programa za najmlađe poput lutkarskih predstava, te ostalih prigodnih programa za sve uzraste.

A ususret najiščekivanijem sportskom događaju, svjetskom prvenstvu u nogometu Qatar 2022, od 27. studenog manifestacija na Petrićevu pretvara se u veliki navijački korner, gdje će svi navijači i ljubitelji dobre igre u jedan glas podržati naše Vatrene i voljenu nam Hrvatsku.

Više: Tz Podstrana