Aktualno

NEZAOBILAZNA KULISA ZA POZNATE BRENDOVE Novalja oduševila svjetski poznatu dizajnericu i filantropkinju Tory Burch!

ETERIČNA KULISA ZA SOFISTICIRANE MIRISNE POSLASTICE!

88. NAJMOĆNIJA ŽENA NA SVIJETU SA FORBESOVE LISTE, američka modna dizajnerica Tory Burch, nije odoljela –Novalji!

Točnije, 12 km udaljenoj idiličnoj Metajni smještenoj u istoimenoj uvali na sjeveroistočnom dijelu otoka Paga, koju je svojim iskusnim modnim okom ocijenila kao savršen ambijent za prezentaciju svoje najnovije mirisne ergele!

Tory je ljubav prema Mediteranu naslijedila još od roditelja koji su ondje redovito ljetovali, a luksuzni pokloni koje su joj donosili bili su oblik neformalnog modnog obrazovanja. Ova svestrana dizajnerica završila je i povijest umjetnosti, a njenekreacije svojevrsna su posveta vlastitoj obitelji, poput emblematičnih balerinki Reva sa prepoznatljivim logomosmišljenih u čast njezine majke, jednog od najtraženijih predmeta želja fashionistica diljem svijeta.

Tory snažno vjeruje u moć žene u poslovnom svijetu, te je tako osnovala i fondaciju koja podupire žene da pokrenu svoj biznis, a svom brendu pridijelila i filantropski karakter.

NE ČUDI NAS da je za svoju najnoviju reklamnu kampanju ova dama istančana ukusa odabrala baš živopisnu Metajnu. Naime, sa svojim plažama Ručicom i Beritnicom s kojima se teško natjecati u ljepoti, slikovitim Kanjonom – područjem gdje jezelenilo optočeno golim kamenim brdima, penjalištem Stogaj sa spektakularnim kamenim tornjem, te opojnim mirisima bilja i mora, ona doista izgleda kao samo srce Mediterana! Eterični, prozračni ambijent Metajne fantastično se uklopio u priču o 5 novih parfemskih uradaka, a reklamne materijale u kojima manekenke uživaju poput razigranih morskih vila, Tory je podijelila sa više od 3 milijuna svojih pratitelja na društvenim mrežama. 


OPTIMIZAM I SNOVI O SJAJNIJOJ BUDUĆNOSTI. „Miris je vrlo osobna stvar“, kaže Tory. „Željela sam u ovako kaotičnom svijetu kao što je današnji, inspirirati sve da zamisle svjetliju budućnost, da se usude sanjati.“ U lepršavom reklamnom videu zablistali su tako Electric SkyCosmic Wood,Divine MoonMystic Geranium i Sublime Rose, a emocije i snove majstorski je uspjela pretočiti u olfaktorna iskustva -drvene note servirane su na svjež, sapunast način s dodatkom neodoljivih začina, dok note meda i citrusa daju mirisima živahan i razigran karakter.

NIJE JEDINA. Veličanstvena Tory nije jedina koja je za poprište snimanja svoje kampanje odabrala područje Novalje – modnabiblija Vogue, otmjeni Elle i prpošni Harper’s Bazaar u nekoliko navrata su baš ondje smjestili svoje atraktivne editorijale. 

Novalja je iznimno prepoznatljiva i u filmskom svijetu, ali i u automobilskoj industriji, pa su tako ondje zabljesnuli novimodeli Mercedesa, BMW-a, Porschea, Audija, Honde, Peugeot-a, uključujući i planetarno popularnu domaću tvrtku Rimac Automobili, koja je otok Pag odabrala za predstavljanje svog električnog ljepotana C_Two. Kako tamošnji ambijent prirodno zrači elegancijom i ljepotom, čini nam se da sjajna budućnost o kojoj je Tory pričala očekuje – upravo Novalju!



Više: Tz Novalja

Foto: Jakov Baričić, Vogue Portugal, Rimac automobili, Tz Novalja, Tory Burch instagram