Aktivni odmor

INSTAGRAM DESTINACIJA LJETA Milna – nova instagram zvijezda privlači atraktivnim foto pointovima

VOLJELI STE JE I RANIJE, A SADA ĆETE JOŠ VIŠE. Omiljena bračka nautička destinacija, koja je svoj sjajan image izgradila na aktivnostima vezanim uz marikulturu, sada je razgalila srca svojih gostiju – atraktivnim lokacijama za fotografiranje! 

Naime, uljepšani punktovi Milne i idiličnih mjesta Ložišća i Bobovišća na moru, materijal su za Instagram objave koje će kod svakog pravog estete privući pažnju!

BAŠ NITKO IM NE MOŽE ODOLJETI. Atraktivne ljuljačke na plaži zasigurno će biti jedan od fotografiranijih sadržaja, jer nude zaista senzacionalan osjećaj ljuljanja nad kristalno čistim morem. Pronađite ih na prekrasnoj plaži Bijaka i u Bobovišćima na moru, a želite li se slikati poput pravih trendsetterica, odaberite i prikladan outfit – lepršavi pareo i glamurozan šešir sa velikim obodom!

BICIKLI KOJI STIŽU – DO SRCA. Iako fiksirani za površinu, bicikli živopisnih boja obogaćeni isto takvim cvijećem, s lakoćom su pronašli put do srca svih koji posjete Milnu! Oni milnarski gledaju prema uvali Milna, gdje su se zbog idiličnog ambijenta, gosti slikavali i ranije; a nađete li se u Ložišću, snimite veseli žuti bicikl sa najatraktivnijim motivom u pozadini ikada – ložiškim kampanelom zavidne ljepote, autora Ivana Rendića, u popularnom bokeh efektu!

U Bobovišćima će Vas pak dočekati bicikl ljubičaste boje sa kipom našeg čuvenog pjesnika Vladimira Nazora i idiličnom valom u pozadini! Savjet plus: ulovite golden hour – period dana nedugo nakon izlaska i netom prije zalaska sunca, kada je sunčeva svjetlost mekših i toplijih boja nego kad je ono visoko na nebu. 

Pored ovih simpatičnih instalacija, u Ložišćima ćete pronaći i preslatku klupicu, s koje puca izvrstan pogled na spomenuti kampanel uz kojeg se vežu čitave priče, a najpopularnija je ona da su dišpetožasti mještani prikupljali novac i maslinovo ulje samo da bi imali najlipši kampanel na otoku, dostojan jedne Venecije!

KIŠOBRANI KOJI NOSE – VEDRINU! Da u Milni kišobran nipošto ne znači ružno vrijeme, uvjerit će se svi koji prođu milnarskom kalom – prekrasan brački kamen oplemenjen kišobranima jarkih boja prizor je koji kao da se išetao iz kakve žive slikovnice, a isto se može reći i za srce postavljeno na vidikovcu koji gleda na Bobovišća na moru – photo point koji će, po svemu sudeći, obožavati i parovi!

DAJTE MI 100.000 HRVATA I OSVOJIT ĆU ČITAV SVIJET, rekao je čuveni Napoleon, a posjetite li utvrdu Baterija – milnarsku ostavštinu od vremena napoleonskih ratova – osjećat ćete se baš poput čuvenog osvajača, zahvaljujući zabavnoj instalaciji koju su Milnarani ondje postavili, a koja dočarava lik poznatog vojskovođe, samo s Vašim licem, ukoliko na označenom mjestu provučete glavu. 

Po svemu sudeći, kreativno osvježena Milna je prava milina – budite njeni dobrovoljni ambasadori i uljepšajte Vaš news feed na društvenim mrežama daškom prekrasne otočke estetike u novom ruhu!

Foto: Hrvoje Gabrić