Aktivni odmor

Po vitku liniju u specijalnu bolnicu Kalos u Velu Luku!

Bolnica Kalos nudi učinkovite medicinske tretmane i kvalitetne wellness sadržaje

Nezadovoljni ste svojim izgledom jer imate višak kilograma, a u rujnu biste baš željeli uskočiti u repliku haljine neke poznate holivudske glumice ili nove britanske princeze Meghan Markle? Dosad ste isprobali razne dijete i tablete, ali ništa nije dalo rezultate? Ne brinite!

Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Kalos u Veloj Luci ima rješenje za vas! Spojem prirodnih mediteranskih čimbenika s terapijama i iskusnim rukama stručnog medicinskog osoblja, a uz malo vaše dobre volje i poslušnosti, brzo ćete doći do željene težine.

U bolnici Kalos pronaći ćete učinkovite medicinske tretmane i kvalitetne wellness sadržaje. Nakon odgovorajućeg medicinskog tretmana kojeg su za vas izabrali liječnici specijalisti, uživajte u bazenu s toplom morskom vodom, bisernoj kupki te raznovrsnoj ponudi masaža – od medicinske, refleksne, shiatsu, podvodne masaže pa sve do limfne drenaže i hot stone-a.

I, na kraju, vidjet ćete da ćete odjenuti sve što poželite pa čak i one stare traperice iz srednje škole koje još uvijek sa sjetom držite u ormaru…

Image result for limfna drenaža kalos

PROGRAM MRŠAVLJENJA je ove godine pravi hit u bolnici Kalos. Uključuje vježbanje na spravama i to na steperu, orbitreku, ergobiciklu i traci za hodanje (5X45 minuta), zatim plivanje u bazenu s grijanom morskom vodom (5X45 minuta), tretman liman po cijelom tijelu (5X20 minuta), kompletnu ručnu masažu u kojoj se koriste eterična ulja lavande, limuna i naranče (2X20 minuta), limfnu drenažu aparatom (3X30 minuta), terapijsku magnetnu rezonancu (2X20 minuta).

Program se provodi kroz 5 dana, a paket uključuje prethodnu konzultaciju specijaliste. Cijena Programa mršavljenja je 1298 kuna.

I, na kraju ne manje važno –  u svemu je važna prehrana, a s obzirom da se nalazite na Korčuli, uživat ćete u sjajnim okusima mediteranske prehrane za koju je Svjetska zdravstvena organizacija rekla da je najzdravija prehrana na svijetu.

kontrast-17_1

Sve informacije i rezervacije možete obaviti putem telefona: 020/813 017 ili mobitela 091/211 75 64 od 7,00 do 15,00 h svakim radnim danom.

KALOS, VELA LUKA
SPECIJALNA BOLNICA ZA MEDICINSKU REHABILITACIJU
Obala 3, br. 3, 20270 Vela Luka
tel: +385(0)20 813 017, fax: +385(0)20 812 002
www.kalos.hr