Aktualno

Putovanja i horoskop – koja je vaša idealna destinacija?

Piše: Ivana Begović, Travel Advisor.eu

Putovanja i horoskop – koja je vaša idealna destinacija? Osobine horoskopskih znakova mogu utjecati na izbor zemalja koje biraju za  putovanja. Pročitajte što  horoskopski znak govori o tome koja je vaša savršena destinacija za putovanje.

Jarac je zemljani znak i naviše voli boraviti u prirodi. Pripadnici ovog znaka vrlo često nose posao na odmor. Zato je  aktivni odmor  idealan za Jarca koji voli stalno biti u pokretu. Destinacija kao stvorena za Jarca je Mexico.

Putovanja i horoskop

Vodenjak  stalno voli biti u pokretu. Ne može dugo izdržati na jednom mjestu. A opet na isto mjesto može se vraćati godinama,  kako bi ga bolje upoznao. Vodenjaci su neovisni i uporni. Grupna putovanja nisu na njih. Najviše ih vesele putovanja u daleke zemlje, a idealna destinacija  je Tajland.

Putovanja i horoskop

Ribe su maštovite i uvijek u potrazi za zabavom. Vole neobična putovanja i destinacije na kojima se mogu dobro provesti. Svi pripadnici ovog znaka neće odbiti put u Portugal.

Putovanja i horoskop

Za pripadnike znaka Ovna ne postoji klasičan odmor u kom netko miruje. Ako nema akcije, oni će se umoriti. Sadržaji trebaju biti zanimljivi s dosta kretanja i izazova. Boravak u prirodi također, ali ne pasivan, nego u stilu istraživača. Ekipa s kojom Ovan ide na putovanja treba biti jednako poduzetna kao i on. Voli otkrivati nepoznata područja. Destinacija za ovnove je Island. 

Putovanja i horoskop

Bik je hedonista posjetit će svaki restoran na koji naiđe, a na odredište će stići s dva dana zakašnjenja i pet kilograma viška. Ne voli nigdje žuriti, stoga se on na put sprema polako, dovodeći do ludila ostale suputnike. U Južnoj Africi bik bi se savršeno odmorio.

Putovanja i horoskop

Blizanci vole ići s jedne destinacije na drugu,  s otoka na otok ili s jednog povijesnog mjesta na drugo. Zato su male zemlje s puno otoka  idealne za ovaj znak. Hrvatska nudi sve sto blizancima treba za idealan godišnji odmor.

Putovanja i horoskop

Rak je pomalo zbunjen. Teško mu je zamisliti out bez  Google karti , ali jako dobro pamti gdje je dobro jeo. Ne boji se u pustiti u avanturu i izgubiti,  to ga ne opterećuje, predstavlja  mu izazov. Nepal je zemlja po kojoj bi Rak uvijek rado lutao.

Putovanja i horoskop

S Lavom nikad nije dosadno. Voli glazbu, nove zemlje i vrlo je zabavan suputnik. Njegov  izbor nikako nije petodnevno ležanje na plaži kakvog resorta. Treba pokret, partijanje i voli gradove

Putovanja i horoskop

 Djevice vole sve detaljno isplanirati. Vole daleke zemlje, dugačka putovanja, zanimljive kulture i izazove, ali uvijek su dobro informirane. Biciklističke ture, road tipovi i učenje novih vještina? Sve ovo odlično je za Djevicu koja će to sve jedva čekati organizirati. Idealna destinacija – Cuba.

Putovanja i horoskop

Vage su putnici bez puno briga. Potpuno su opuštene i mirne, a vole posjećivati galerije, kazališta i koncerte. Uživaju u velikim gradovima. Ne zanimaju ih gužve na plažama i rijetko se tamo zadržavaju. SAD su prava destinacija za Vage.

Putovanja i horoskop

Škorpioni za potpuni užitak trebaju destinaciju na kojoj će se skroz isključiti iz svakodnevice. Vole prirodu i aktivan odmor, ali i nisu previše zainteresirani za istraživanje. Rado će se prepustiti iskusnom vodiču. O odmoru na Šri Lanki mašta svaki pripadnik ovog znaka.

Putovanja i horoskop

Strijelci su stalno u potrazi za nečim novim i zanimljivim. Uvijek samostalno istražuju. Strijelci su gurmani i rado se upuštaju u upoznavanje destinacije kroz hranu. Vole biti dio nove kulture i upoznavati ljude. Guatemala je pravi izbor za Strijelce.

Putovanja i horoskop

 

Travel Advisor – YouTube channel

Izvor i fotografije: Travel Advisor.eu