Aktualno

Villa Stone Village – 50 NIJANSI PLAVE

This post is also available in: English

_IGP0312_1 rgb

Kamena oaza nasred velikog plavetnila omiljeno je okupljalište svjetskog jet-seta

Ova veličanstvena kamena palača – kako joj tepaju brojni svjetski uglednici,  ušuškana je u mirnoj uvali svega 5 km od gradića Vele Luke na otoku Korčuli.

IMG_9712

_IGP0305

KAMENO ZDANJE KOJE OSTAVLJA BEZ DAHA

Svijesni jedinstvene i netaknute ljepote uvale Žukova vlasnici, napravili su kompleks kamenih kuća tako da se svaki dio prožima sa mediteranskim pejzažem u kojem je ovo zdanje uronjeno.

_IGP0292_1 rgb

Stone village vila idealno je mjesto partije zatvorenog tipa obzirom na osamu a slavni gosti upravo ovdje imaju potpuni mir i diskreciju koja im je ovim prostorom u potpunosti zajamčena.

IMG_0783

Ovaj kameni dragulj nudi savršen recept za odmor po mjeri jer su vlasnici obitelj Oreb, utkali u njega dobar dio sebe, opremiviši ga nenametljivim luksuzom i istančanim ukusom.

IMG_9570

Nasred pomno osmišljenog dvora – centralnog dijela, ponosno se šepuri predivan bazen, čija bistra, ledeno tirkizna boja kao da se natječe u ljepoti s modrozelenom bojom mora.

Luka 2008 450

Vila koja je stvarana na način da ničim ne narušava ljepotu i sklad, već da ga naglasi i oplemeni, prava je vila s dušom u koju su se zaljubili i svjetski celebritiji.

Oreb stone village 2

Južnoafričke ljepotice, bivše misice Kerishnie Naicker, Karolina Sky i Katia Fidalgo

OMILJENO OKUPLJALIŠTE NAJPOZNATIJE SVJETSKE ELITE

Ne čudi nas stoga da ovdje obitavaju i rado se vraćaju svjetski uglednici, spomenuti ćemo samo neke od njih; Jérômea Valcke-a, jednog od čelnih ljudi Svjetske nogometne federacije (FIFA) i njegovu suprugu Ornellu, te južnoafričke ljepotice – nekadašnje misice Kerishnie Naicker, Karolinu Sky i Katiu Fidalgo,  popularnu južnoafričku radio voditeljicu i prezentericu Bailey Schneider te brojne druge.

storage.canoe.ca
Foto: FIFA
Jérômea Valcke glavni tajnik FIFA-e

Oreb stone village 1

Katia Fidalgo, Bailey Schneider –  popularna južnoafrička tv – radio voditeljica (u sredini), Lucia Oreb – vlasnica vile

Oreb stone village 4

Ovdje zabave traju dugo u noć…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Usidrena jahta Romana Abramoviča

Roman Abramovič ovdje se usidrio svojom mega jahtom jednom, takodjer u Žukovu oduševljen pogledom na kamenu palaču, potaknut preporukama i zaintrigiran činjenicom da rajska uvala dijeli isto prezime sa njegovom suprugom.

Oreb stone village 3

IZ KNJIGE DOJMOVA

Ovo mjesto je prava meka za one koji žele uživati u jedinstvenom ambijentu, za zaljubljene mladence na medenom mjesecu, za goste istančana ukusa…

IMG_9582

Gosti na odlasku ne mogu sakriti oduševljenje te u knjizi dojmova ne rijetko ovo mjesto nazivaju“true paradise”, ne mogu se dovoljno načuditi ljepoti arhitektonskog dizajna intergriranog u okoliš te često pjesnički opisuju tišinu i šum mora koje im je “remetilo” jedino glasanje sove iz suprotne šume…

IMG_9732

Ako ste osvojeni (a mi jesmo!), rezervirajte na www.orebvillas.com svoj komadić raja.

_IGP9515

This post is also available in: English