Aktualno

Split party destinacija sezone

bačvice beach festival 1

U SUSRET BAČVICE BEACH FESTIVALU

U hotelu Park u Splitu održana je press konferencija kojom je najavljeno da grad Split ovoga ljeta postaje domaćin novom Split Beach Festivalu na popularnoj plaži Bačvice!

Festival će se održati 8. i 9. kolovoza, a kako su najavili organizatori, a Splićani i brojni turisti uživati će u ovom jedinstvenom iskustvu najmanje idućih pet godina.

Podršku ovom projektu pružili su Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije na čelu s direktorom Joškom Stellom, Turistička zajednica grada Splita, direktorica Turističkog informativnog centra Alijana Vukšić.

joško bačvice beach festival 1
Joško Stella, direktor Tz Splitsko – dalmatinske županije

01.08.
02.08.2014.

Prvi potvrđeni gost je DJ, producent i remikser, Dave Clarke iz Velike Britanije, inače utjecajno lice techno glazbe i osoba koja je za ovaj žanr u svojoj zemlji napravila više nego itko drugi.

Festival će se održati na najpoznatijoj splitskoj plaži ima za cilj promovirati Split kao party destinaciju, te će u svom dvodnevnom programu ponuditi još zanimljivih gostovanja iz svijeta elektroničke glazbe, među kojima će se naći i 10-tak DJ-a iz Hrvatske i regije.

Prvog kolovoza željno se isčekuje premijerni dalmatinski nastup „techno baruna“ kako ga je nazvao ugledni britanski radijski DJ i novinar John Peel. Bilo da nastupa na velikim festivalima, u kultnim klupskim prostorima ili manjim klubovima, Dave Clarke njeguje izvanredan odnos s publikom.

u-prvim-redovima

Foto: Split Beach Festival
Više: visitsplit.com