Aktualno

Split – metropola glazbe! Ulični zabavljači rasplesali ulice i trgove

hram 3

U tijeku je Revija Urbane KulturE – EVO RUKE i Street Talks festival 2014

GLAZBA I PLES NA SVAKOM KANTUNU

GRAD VRVI OD GLAZBE I RITMA
Split je ovih dana postao prava rasplesana metropola glazbe i vrhunske zabave!
Još nije ni kraj lipnja, a Split je pun turista. Turisti različitih nacija i kultura pohrlili su u Split – hit destinaciju koja vrvi od boja, zvukova, plesa i veselja.

split dioklecijan

Turiste u Splitu zanima sve; šetaju rivom, obilaze spomenike i muzeje, kupaju se na splitskim plažama, uživaju u čarima splitske gastronomije, plešu na ulicama… uživaju u ritmu grada koji nikad ne spava.

split-glavna

Na radost svih turista ali i domaćih koji vole dobru glazbu u tijeku je Revija Urbane KulturE i 4. Međunarodni festival uličnih zabavljača.

GLAZBA JE BREND SPLITA PREPOZNAT U MEĐUNARODNIM OKVIRIMA
Revija Urbane KulturE je prva prava nacionalna smotra izvođača i autora urbanih glazbenih stilova koja u svom 34-dnevnom trajanju prezentira pravo stanje stvari na hrvatskoj glazbenoj sceni. Na centralnoj pozornici splitske Rive svakodnevno će se izmjenjivati programi i izvođači koji dolaze iz svih dijelova Hrvatske. Revija Urbane KulturE – EVO RUKE! je program primjeren ljetnom ambijentu te pridonosi brendiranju grada Splita i njegovom novom pozicioniranju.

EVO_RUKE-900x500

Naravno, uz naglašeno povišeni produkcijski standard od uobičajenog, na splitskoj Rivi postavljamo moderan festival urbane glazbe koji ima pretenziju prerasti u tradicionalno zbivanje te već slijedećeg ljeta probiti regionalne okvire i stvoriti temelje za pravu kulturnu razmjenu kakvu zaslužuje metropola glazbe – Split!

hram

4. Međunarodni festival uličnih zabavljača.

Posjetite Split i uživajte u danima cirkusarija, zabave

i kreativnosti!

16. –  28. lipanj 2014.

hram

Međunarodni festival uličnih zabavljača traje 15 dana. Umjetnici, ulični zabavljači, performeri neformalnog umjetničkog izražavanja iz 16 zemalja uveseljavaju goste i građane na 6 lokacija u Gradu Splitu. Gradski trgovi i uličice ožive s ugodnim zvukovima čudnih instrumenata, akrobatikom koja graniči s vještinama nadnaravne snage, zabavljačima koji do besvijesti nasmijavaju prolaznike.

Pogledajte  raspored događanja na linku!

hram 2

Revija Urbane KulturE – EVO RUKE

Program 06.2014

ERVIN BAUČIĆ & THE SWINGLERS – ZAGREB [REVIJSKA GLAZBA]
DERNIS JAM – DRNIŠ [SOUL/RHYTHM’N’BLUES]

Program 07.2014

*Napomena: urednik programa zadržava pravo izmjene redoslijeda nastupanja

– SPLIT [JAZZ/]

– Program počinje svaku večer u 21h

Pokrovitelj ovih događanja je Turistička zajednica grada Splita.

visitsplit.com

Foto: Tz grada Splita, Revija urbane kulture, Kulturna alternativa mladih – HRAM

Sponzorirani članak