Aktualno

Baška Voda među najboljim svjetskim destinacijama

Baska voda

Kraljica plaža živim razglednicama obišla svijet

Uz mnogobrojne turističke nagrade – od Plavih cvjetova za najuređenije odredište (2004-2007) i Plave zastave za kvalitetu plaže (2006-2014), do priznanja za udobnost i eno-gastronomsku ponudu, naša primorska ljepotica podno Biokova – Baška Voda, ovjenčala se još jednom – ponosno se ističe na top listama najboljih svjetskih web kamera.

Naime, jedno od naših najatraktivnijih turističkih središta izvrstan je primjer uspješne uporabe moderne tehnologije u promotivne svrhe.

4.0.1

Zahvaljujući suradnji s portalom LiveCamCroatia, dovoljno je par klikova na internetske stranice destinacije www.baskavoda.hr, da bi se znatiželjni posjetitelj sa bilo koje strane svijeta našao na njenoj predivnoj šljunčanoj plaži Nikolina, pod budnim okom kipa baškovoškoga zaštitinika Sv. Nikole, ili „prošetao“ gradskim centrom uživajući u pogledu na prekrasni mediteranski krajolik.

Baška Voda, plaža – pogled na jednu od najljepših plaža na svijetu

Baška Voda – Plaža

Pogledajte TOP 10 svjetskih destinacija prema izboru najvećeg svjetskog portala kamera EARTHCAMu.

Ove su “Live” razglednice najljepša pozivnica za posjet mjestu koje još od 1936. godine u Londonu ubire brojna priznanja turističke struke. Naime, još od početka 20. stoljeća, kada braća Sikavica grade hotel Slaviju, Baška Voda svom svojom dušom živi za turizam, a tako je i dan danas. Osim u čistoću prekrasnih i dobro opremljenih plaža koje su jedan od glavnih aduta Baške Vode, posebno se ulaže u edukacije iznajmljivača privatnog smještaja, koji je također na vrhunskoj razini.

Baška Voda, panoramski pogled na nautičku luku

Baška Voda – Panorama

Doživite rajski odmor u mjestu optočenom čistim morem, plažama i suncem

Uredni, komforni i moderno opremljeni apartmani, a nadasve gostoljubivi domaćini, mame na opuštanje i odmor, a pregledno su prezentirani na web stranicama destinacije, koje ujedno nude i download mobilne aplikacije i brojne korisne upute kako bi njihova usluga bila što kvalitetnija.

Baška Voda  hoteli

Osim privatnog smještaja, na cijeni su i baškovoški hoteli, koji čak i na strogom Tripadvisoru od svojih posjetitelja dobivaju najviše ocjene, kako za udobnost, tako i za ljubaznost osoblja!

Panoramski pogled na centar Baške Vode

Baška Voda – Marina

Baška Voda je primjer destinacije koja uspješno realizira svoje potencijale i koja je na najbolji mogući način svojim budućim posjetiteljima pokazala komadić svog tipično mediteranskog identiteta – od luksuznih plovila  u baškovškoj luci, do čarobne vizure šljunčane plaže i moćnom planinom u pozadini.

baška voda

Kaže se da ništa ne može zamijeniti iskustvo, no ono je ovdje na odličan način najavljeno, a to je rajski odmor u mjestu optočenom čistim morem, plažama i suncem!

Sponzorirani članak

Turistička zajednica Baška Voda

www.baskavoda.hr
[email protected]

Facebook

Foto: Tz Baška Voda