Aktivni odmor

Okrug – posjetite dragulj Trogirske rivijere

Okrug 1

Na samo 3 km od UNESCO znamenitosti, grada Trogira, smjestio se Okrug, koji slovi za najpopularniju destinaciju Rivijere Trogir. Raznolika i bogata ponuda smještaja i restorana, u kombinaciji s čarobnim plažama i skrivenim uvalama, garantiraju jedinstveni odmor skrojen po svačijem ukusu. Dodajmo tome i blizinu Splitskog aerodroma (svega 7km), koja omogućuje  svim europskim centrima pristupačnost dolaska kroz cijelu godinu. Njegov idealan geografski položaj čini Okrug destinacijom za razgledanje i ostalih kulturno turističkih središta.

Kamp Labadusa

Što se tiče klimatskih uvjeta, Okrug je savršeno mjesto za odmor tokom cijele godine gdje svatko može uživati u prekrasnoj prirodi i dugim šetnjama duž obale pokraj mora. Otoci Kljuda, Drvenik Veliki i Mali i Šolta u blizini daju posebnu atmosferu u okruženju jer se lako dolazi do njih brodom iz Trogira. Uvale Duboka i Široka u Okrugu idealne su za one koji traže pravi odmor i mir u sjeni borove šume a pružaju pogled na otočiće Fumiju i Kraljevac.

Okrug 2

Svake godine Turistička zajednica Okrug provodi ekološke akcije čišćenja podmorja u predsezoni čime osiguravamo svim svojim gostima, besprijekorno čisto more i uživanje u aktivnom odmoru.. Osim ronjena, nudimo i ostale sadržaje aktivnog turizma kao zanimljive  tematske izlete u okolne gradove  i rafting na Cetini.

Kamp Rožac

Raznovrsna ponuda smještaja u Okrugu spremna je prihvatiti sve vrste posjetitelja. Okrug nudi cijeli niz apartmana, villa, pansiona i kampova na prekrasnim lokacijama. Glavna plaža je centar svih događanja i noćnih zabava. Svaki posjetitelj naći će nešto za zadovoljavanje svojih gastronomskih želja u  resoranima, konobama, pizzerijama, caffe barovima. Turistima koji traže kulturne  i sakralne znamenitosti, imamo također što ponuditi od poviješću bogate baštine.

Celice st 07

Posjetitelje Okruga očekuje zanimljiv program  Okruških ljetnih večeri. Ova kulturno – zabavna manifestacija  održava se tijekom ljetnih mjeseci s bogatim programom koncerata popularnih hrvatskih pjevača, kulturnih događanja, sportskih natjecanja, od kojih bi izdvojili Malonogometni turnir za veterane i Međunarodni vatrepolo turnir za mlade. Posjetitelje željne prave dalmatinske atmosfere oduševiti će pučke ribarske fešte sa uživo glazbom i degustacija domaćih specijaliteta i vina.

Okrug 3

Posjetite Okrug jednom i posjetit ćete ga ponovno!

Turistička zajednica općine Okrug

www.tzo-okrug.hr

Foto: arhiv Tzo Okrug

SPONZORIRANI ČLANAK