Aktualno

Boutique Hotel Adriatic – Orebić

This post is also available in: English

SPOJ UDOBNOSTI, RASKOŠI I ISKUSTVA U GOSTOPRIMSTVU

[nivo effect=”fade” directionNav=”button” controlNav=”true” width=”720px” height=”360px”]
[image]http://hotspots.net.hr/wp-content/uploads/2013/01/Adriatic.jpg[/image]
[image]http://hotspots.net.hr/wp-content/uploads/2013/01/ADRIATIC_01.jpg[/image]
[image]http://hotspots.net.hr/wp-content/uploads/2013/01/ADRIATIC_04.jpg[/image]
[image]http://hotspots.net.hr/wp-content/uploads/2013/01/ADRIATIC_15.jpg[/image]
[/nivo]

Dobrodošli u Boutique hotel Adriatic – Orebić Adriatic satkan poviješću, raskoši, udobnosti, ljubavi i iskustvom u gostoprimstvu koju obitelj Mikulić njeguje više od četiri desetljeća.

Hotel Adriatic s 4 zvjezdice je povijesno kapetansko boravište elegantno i bogato šarmom, s prostorima brižno osmišljenima do najsitnijeg detalja uz besprijekornu uslugu, koja gosta stavlja u središte pozornosti s ciljem da se osjeća kao u svojoj kući.
Skriven među kapetanskim kortama kao najljepša ruža Hotel Adriatic svojim autohtonim unutrašnjim uređenjem čuva sugestivno ozračje povijesne rezidencije koja je u srcu Orebića ugošćavanje preobrazila u pravu umjetničku formu.

Boutique Hotel Adriatic s 4 zvjezdice je romantičan hotel s prostranim i elegantnim sobama i očaravajućim restoranom gdje gosti uživaju u tradicionalnim delicijama, spremljenim po domaćoj recepturi uz vrhunska pelješka vina.

Hotel Adraitic svojim gostima nudi neprocjenjiv osjećaj boravka u povijesnoj kapetanskoj rezidenciji, u toplim i gostoljubivim prostorima u kojima se sa strašću i profesionalno vodi briga i o najmanjem detalju.

Vaši domaćini ,Sabina i Igor Mikulić posebnu pozornost posvetili su restoranu. Svoje iskustvo koje su stjecali godinama uz doživljaje koje su skupljali po svijetu, kao vrsni poznavatelji dobre hrane i vrhunskih vina, sve to začinjeno poviješću Orebića, stopili su u restoran „Stari kapetan“

Restoran je sastavni dio Boutique Hotela Adriatic uređen kao brodski salon, mjesto je posebnog užitka. U ljetnim mjesecima doručak u dvoje, ručak s pogledom na beskrajno plavetnilo ili romantičnu večeru uz svijeće možete provesti na replici jedrenjaka iz XVII . stoljeća kakvi su nekada plovili morima svijeta, pod zapovjedništvom orebićkih kapetana.
Vlasnici su istinski ljubitelji prirode i zdravog života, sukladno tome sve što nude u restoranu zadovoljava njihove kriterije. Riba koju često sami love, voće i povrće iz eko uzgoja, maslinovo ulje iz obiteljske proizvodnje, uz obiteljski ponos Plavac mali i srdačnu dobrodošlicu ono dvoje s početka priče očekuju Vas u restoranu Stari kapetan.

Hotel Adriatic | Šetalište Kneza Domagoja 8 | 20250 Orebić | T: +385 20 714 488 | F: +385 20 713 941 | E: [email protected] I http://www.hoteladriaticorebic.com

.[nivo effect=”fade” directionNav=”button” controlNav=”true” width=”720px” height=”360px”]
[image]http://hotspots.net.hr/wp-content/uploads/2013/01/Adriatic.jpg[/image]
[image]http://hotspots.net.hr/wp-content/uploads/2013/01/ADRIATIC_01.jpg[/image]
[image] http://hotspots.net.hr/wp-content/uploads/2013/01/ADRIATIC_04.jpg[/image]
[image]http://hotspots.net.hr/wp-content/uploads/2013/01/ADRIATIC_15.jpg[/image]
[/nivo]

This post is also available in: English