Aktualno

ADVENT U SINJU Vrijeme je za sinjski zimski šušur!

Približilo se i slatko predblagdansko vrijeme iščekivanja. U gradu pod Kamičkom miruju mačkule i topot konjskih kopita, no zimsko, adventsko ruho polako je začaralo ulice i trgove.

Bajkoviti Sinj treperi okićen i sjajan, svjetluca svaki kutak – Božić dolazi! Tijekom cijeloga prosinca bogatim kulturno-zabavnim i gastronomskim programom Sinjani i njihovi gosti će uživati u raznovrsnim manifestacijama, kao i uvijek pogodnim za svaki ukus i uzrast.

Advent u Sinju nudi nastupe poznatih hrvatskih i lokalnih glazbenika, omiljenih klapa i kulturno- umjetničkih društava, kazališne predstave, ali i uprizorenja hrvatskih tradicijskih običaja. Neće manjkati ni zabave za najmlađe – uživat će u Dječjem tjednu, a posjetit će ih i Djed Božićnjak!

Na adventskom vijencu upalit će se četiri svijeće: prva svijeća simbolizira nadu i iščekivanje, druga svijeća označava mir, treća slavi radost i veselje, a četvrta predstavlja ljubav.

Ne preostaje nam drugo nego u nadi i miru radosno se veseliti ljubavi i nestrpljivo iščekivati Božić, u društvu dragih ljudi, s ukusnim zalogajima i dobrom kapljicom.

Dođite u alkarski grad i ugrijte se sinjskom gostoljubivošću!

Više: www.visitsinj.hr