Aktivni odmor

Kakva nas sezona očekuje i koji su trendovi u hotelijerstvu u 2022. saznat ćemo na konferenciji za turističke djelatnike u Bolu 2.4.

Croatia hot spots magazin i Turistička zajednica općine Bol u partnerstvu sa Turističkom zajednicom Splitsko – dalmatinske županije, organiziraju konferenciju za djelatnike u turizmu „TRENDOVI I OČEKIVANJA ZA SEZONU 2022.“

Datum i vrijeme održavanja: Bol, 2. travnja 2021. 11:00 sati
Mjesto održavanja: Dom kulture Bol

PRIJAVA NA LINKU

Bol, višestruki hrvatski turistički šampion i u protekloj neizvjesnoj 2021. godini ostvario je izvrsne turističke rezultate. Odličan su primjer kako se organiziranim turizmom može dostići izvrsnost u turizmu i uspješno produžiti turistička sezona.

Pandemija je naglasila važnost održivog turizma, odnosno vrijednost uključivanja lokalnih ljudi, kulturne baštine i tradicije, što je vidljivo u promotivnim kampanjama Bola, posebno kroz kampanju Naše bolske priče u kojoj upravo mali lokalni opg-ovi, s mnogo entuzijazma i ljubavi, predstavljaju mjesto u kojem žive.

Bluesun hotel Elaphusa 4+* - Žuti Mačak

Konferencija će ukazati na trendove u hotelskom smještaju i smještaju u domaćinstvu uzrokovane COVID pandemijom i krizom u Europi, kako efektivno iskoristiti dostupnost novih medija, tehnologija, marketinških promocija i kanala u poslovanju i promociji objekta kako bismo postigli veću virtualnu vidljivost i u konačnici ponudili savršenu uslugu turistima.

Teme konferencije:

  1. Trendovi u hotelskom i privatnom smještaju za sezonu 2022.
    – Održivost kao imperativ
     Očekivanja za sezonu 2022.
Direktor Turističke zajednice Splitsko – dalmatinske županije Joško Stella predstaviti će očekivanja i najave za sezonu 2022.

2. Politika cijena i održivost smještajne jedinice tijekom sezone
– sezonske cijene i slaganje ponuda
– last minut booking

Digitalni marketinški ekpert Domagoj Bebić održati će predavanje na temu “Popularne kulture i lifestyle sadržaji u službi promocije destinacije”

Najveća i najuspješnija hotelska tvrtka u Bolu – Blue sun hoteli predstavit će trendove u hotelijerstvu i najave za sezonu 2022.


3. MARKETING U TURIZMU „ Mediji i popularne društvene kulture u službi promocije destinacije i objekta privatnog smještaja“

  • Marketing i komunikacija turističkog sektora s tržištem
  • Trendovi u vrijeme pandemije, uspješni primjeri iz prakse
  • na koji način se promjenilo ponašanje turista i kako na to uspješno odgovoriti

4. Digitalna tranformacija objekta
„Kako korištenjem digitalnih platformi unaprijediti poslovanje objekta“
SEO MARKETING
Google poslovne lokacije: Google lokacija, Google Map, Google street view

Link ZA PRIJAVU dolaska

Na konferenciji će se predstaviti i pozitivni primjeri održivog poslovanja iz prakse:

Kampanja Naše bolske priče dobila brončani sjaj - nagradu na međunarodnom  sajmu ITB Berlin

Big Blue Sport
Već više od 20 godina Big Blue Sport je na usluzi svojim gostima. Uz profesionalnu uslugu centar nudi kvalitetno iskustvo ronjenja uz dobar provod. Glavni su akteri nagrađene kampanje “Naše bolske priče” Film “Naše bolske priče, Windsurf” kojom je Turistička zajednica općine Bol osvojila treće mjesto u kategoriji City na međunarodnomu festivalu turističkoga filma koji je održan u sklopu turističkoga sajma ITB Berlin.

OPG Jasmin Marinković
Mali obiteljski opg predstavlja najbolje od bračkog maslinova ulje. Njihovo ulje je vrhunski proizvod temeljen na izvornosti i prirodnosti, stvoren tiještenjem plodova maslina koje su obrale vrijedne ruke. Uz maslinovo ulje proizvode i razne likere i marmelade od domaćih ekoloških proizvoda.

Bol - Villa Giardino Heritage Boutique Hotel - Smještaj

Villa Giardino Heritage Boutique Hotel 
Majesto gdje mediteranski šarm, veličanstveni krajolik i ležerno okruženje daju primjer nježnom ambijentu Bola. Villa Giardino više puta je proglašena Boutique hotelom godine, primala je nagrade Trip Advisor-a Traveller’s Choice, a često se navodi i po izvanrednom uređenju okoliša koje uvijek uspijeva pobuditi sva čula, dobitnici su stotina internetskih recenzija putovanja s najvišim ocjenama s 5 zvjezdica.

PROGRAM DOGAĐANJA:
11.00 Turistička zajednica općine Bol – destinacija izvrsnosti/ turistički projekti u 2022., direktor Turističke zajednice općine Bol Markito Marinković
11.20 Turistička zajednica Splitsko – dalmatinske županije – Joško Stella, direktor Turističke zajednice Splitsko – dalmatinske županije, očekivanja za sezonu 2022.
11.40 Trendovi i očekivanja u hotelskom smještaju za 2022.– Blue sun hoteli Bol, direktor Vinko Martinić
12.05 Popularna kultura i lifestyle sadržaji u službi promocije destinacije – profesor Domagoj Bebić
13.15 Uspješni turistički proizvodi u destinaciji – POZITIVNI PRIMJERI IZ PRAKSE
Big Blue centar, OPG Jasmin Marinković, Vila Giardino
14.00 Digitalni marketing i kreiranje kreativnih medijskih kampanja – urednica Croatia Hot Spots magazina Maja Zlokić
14.20 Digitalna transformacija objekta – google stručnjak – Denis Orlić