Aktivni odmor

UDAHNI SLOBODU, OSJETI SREĆU, DOŽIVI AVANTURU Jedinstvena ponuda paketa za mlade u Splitu od 7 dana s hranom za manje od 1500 kn

Nakon uspješne prve godine kampanje Studentski centar Split odlučio je i ove godine pružiti jedinstvenu promotivnu ponudu svojim gostima. Velik broj zadovoljnih gostiju u objektima Studentskog centra Split bili su odličan pokazatelj kako su svoju ljubav prema Splitu i želju za pristupačnim ljetovanjem svima, uspjeli prenijeti na sve goste u protekloj godini.

Okreninaljeto.com aplikacija je Studentskog centra u Splitu za sve one željne lijepih uspomena u 2021. godini.  Svrha aplikacije opisana je u sloganu “Udahni slobodu, osjeti sreću, doživi avanturu”, a upravo su te tri stvari ono za čim najviše čeznu mladi u ovoj godini. Mladima (i onima koji se tako osjećaju) iz različitih dijelova Hrvatske i susjednih zemalja ljeto u Splitu nikad nije bilo bliže i dostupnije.

Studentski centar Split koji svoje objekte nudi pod zajedničkim nazivom SCHostel’s pripremio je nezaboravnu ponudu po promotivnim cijenama. Pozivaju vas da upoznate bogatu povijest Splita, uživate u ukusnoj dalmatinskoj kuhinji, degustirate kvalitetna vina i pronađete plažu za sebe. Jedino što je potrebno jest rezervirati svoj smještaj uz zajamčeno najbolje cijene. Ponuda koja se ne odbija, zar ne?

Split je jedan od najljepših bisera Mediterana, u čijim ulicama se osjeti dalmatinski šarm a čija drevna povijest ostavlja bez teksta. Stara gradska jezgra prepuna je predivnih ulica, trgova i spomenika koji nikog neće ostaviti ravnodušnim. Njegova pristupačnost i atmosfera očarat će sve njegove posjetitelje jer Split ne čine samo zidine ili spomenici, čine ga i veseli i druželjubivi ljudi.

Kako i priliči pozitivnoj poruci koju nam SCHostel’s šalje i ovog ljeta, gosti svih dobnih skupina su i više nego dobrodošli.

SCHostel’s pripremio je različite pakete po svačijim željama: noćenje već od 142,50 kn/ 19€ ili različite pakete od 3, 5 i 7 noćenja, sa ili bez polupansiona. U ponudi su promotivni paketi  od 7 noćenja u dvokrevetnoj sobi s uključenim doručkom i večerom od 1288 kn/172€ po osobi.

Naravno, za sve one koji žele isprobati hranu u različitim restoranima po gradu, postoji i opcija smještaja za 7 noćenja u dvokrevetnoj sobi po cijeni od 896 kn/120€ po osobi.

Sve sobe sadrže privatnu kupaonicu s tušem, internetom te brojne dodatne sadržaje poput sportskih terena, čajne kuhinje, dnevnog boravka, usluge praonice rublja, privatnog parkinga. Hostel Kampus nudi svojim gostima i suvremeno opremljenu teretanu te trgovinu u samom objektu. Također, hosteli Kampus i BB u potpunosti su klimatizirani što pruža dodatnu udobnost svakom gostu.

Hosteli Spinut i BB nalaze se u podnožju Marjana, udaljeni 20-ak metara od šljunčane plaže okružene borovom šumom te su odlično povezani autobusnim linijama s ostalim dijelovima grada Splita. Hostel Kampus nalazi se 10 minuta hoda do poznate plaže Žnjan gdje će gosti sigurno uživati u morskim radostima ili onima koje nude odlični beach barovi.

Sve ponude moguće je pronaći na stranici www.okreninaljeto.com i rezervirati svoje ljetovanje po najpovoljnijoj cijeni u Splitu. Promotivnu ponudu smještaja moguće je iskoristiti u razdoblju od 15.07. do 28.09. 2021. stoga požurite na svoje ljeto iz snova.