Aktualno

VODIČ KROZ DOBRU ZABAVU Idealno mjesto da okusite život Splićana, zasigurno su ovi kafići i barovi

Idealno mjesto da okusite život Splićana, zasigurno su kafići i barovi. Naime, jedan od brojnih sportova na koji su dalmatinci posebno ponosni jest višesatno ispijanje kave ili koktela u dobrom društvu. Još kad tome dodate predivnu splitsku Rivu ili terasu uz more, pitanje je trenutka kad ćete se i vi prepustiti osjećaju.

Kako bi se pripremili za odličan izlazak ili proveli vrijeme u ugodnom društvu, u Splitu postoje brojni barovi koji će vas oduševiti svojom ponudom, ali i izgledom. Osim popularnih pub crawl partya u kojima možete obići brojne barove, sami otkrijte svoje omiljene. Neki od najpopularnijih barova u Splitu su:

1. Fabrique bar – smješten u samom centru grada svojom opuštenom atmosferom i lijepim interijerom nezaobilazno je mjesto za ugodno večernje druženje ili zagrijavanje za izlazak.

2. Roof 68 – luksuzno uređen bar koji se nalazi na ulazu na rivu pruža spektakularan pogled na zidine palače, ali i na cijelu splitsku rivu.

3. Coctail bar Gaga – otkrijte omiljeno mjesto stanovnika Splita za odlične koktele po pristupačnim cijenama. Za sve one koji žele ugodnu atmosferu u samom centru grada, ne smiju zaobići Gagu.

4. Day&Night bar Tennis – idealno mjesto za nastavak zabave i nakon kupanja na plaži. Očekuje vas sjajna ponuda pića i predivna prostrana terasa s pogledom na more.

5. Paradiso – moderan kafić unutar stare gradske jezgre idealno je mjesto za druženje s prijateljima uz kavu u hladu tijekom dana ili uz koktele za idealne ljetne noći u Splitu.

Naravno, ne smijete propustiti različite barove koji se nalaze na samoj Rivi i nude odličnu uslugu, ambijent i bogatu ponudu pića. Doživite čarobne splitske noći na najpoznatijoj šetnici.

#Okreninaljeto #scsplit #split #dalmacija

(O)KRENI NA LJETO
Pružili smo vam uvid u top 5 najatraktivnijih mjesta za zabavu u Splitu , ukoliko ste mladi i želite pronaći najatraktivnije ponude smještaja posjetite web stranicu Studentskog centra Split i bookirajte ljeto za pamćenje!

Smještaj za mlade u Splitu nikad nije bio atraktivniji i povoljniji

Više: Okreninaljeto.com

Foto: croatia.hr, Spalatum DMC, Best of Croatia