Aktivni odmor

Mate Rimac za predstavljanje Greyp Bike-a G6, nove generacije električnih bicikala odabrao Bol!

Mate Rimac, inovator i poduzetnik te osnivač Rimac automobila, najpoznatiji po proizvodnji električnih automobilea odabrao je Bol na otoku Braču za predstavljanje svog novog proizvoda –
nove linije brdskih električnih bicikala Greyp Bikes.

Image result for bol centar

Da je Bol je top destinacija za aktivni odmor, biciklizam, planinarenje, tenis, vodene sportove, najbolji windsurfing u Hrvatskoj, ronjenje te sve vrste rekreacijskog odmora, svjedoče brojna sportska i društvena događanja u predsezoni.

Tako se proteklog vikenda, odnosno u subotu, 16.03.2019. u 12h spustio zrakoplov sa 80 svjetskih novinara u bračku zračnu luku, odakle su se novinari, predvođeni Matom Rimcem, odvezli različitim rutama, od Vidove gore do Blaca, te na kraju do Bola gdje su imali zajedničko druženje.

Prezentacija električnog bicikla Greyp Bikes

Greyp Bike G6 je još jedan savršeni proizvod ove poznate svjetske tvrtke, električni off road bicikl nove generacije koji može ići oko 240 kilometara na jednom punjenju!

Uz veliki interes javnosti, prodaja novog Greypa krenula je u petak navečer na webshopu, a cijene se kreću od 6500 do 7500 eura. Tvrtka najviše računa na tržište Europe, odnosno Njemačke, Austrije i Švicarske.

Ova visoka tehnologija novog električnog off road bicikla plod je suradnje Greypa i Hrvatskog Telekoma (HT). Bicikl je pogonjen električnim motorom te doseže maksimalnu brzinu od 25 km/h, s baterijom koja će traje i do 100 kilometara s jednim punjenjem, a ono što ga čini proizvodom nove tehnologije je mogućnost spajanja na internet, koji skuplja i memorira podatke u vožnji, te čak i s vozačem komunicira preko mobilne aplikacije.

Image may contain: one or more people and people standing

Direktor Turističke zajednice Bol Markito Marinković i Mate Rimac

Fotografije: Bol info, Greyp Bikes