Aktualno

Konferencija “Privatni iznajmljivači i nove tehnologije” u hotelu Park u Splitu

4. po redu konferencija za TURIZAM I PODUZETNIŠTVO „PRIVATNI IZNAJMLJIVAČI I NOVE TEHNOLOGIJE“, održava se 10. prosinca, u 10:00 sati, u hotelu Park u Splitu, s ciljem predstavljanja novih načina komunikacije privatnih iznajmljivača s tržištem, s naglaskom na internet marketing i društvene mreže. Organizatori konferencije su Croatia hot spots magazin & hotspots.net.hr portal u suradnji s Turističkom zajednicom Splitsko – dalmatinske županije.

edukacija privatni smještaj

Kako privući pažnju korisnika u 21 stoljeću, kako proširiti utjecaj na digitalnim medijima, kako i na koji način se promjenilo ponašanje turista i kako na to uspješno odgovoriti…. kako uspješno brendirati objekt, kako osmisliti kvalitetnu viralnu kampanju, kako posjetitelja pretvoriti u pomotora vašeg objekta… koje su najpopularnije booking platforme, kako povećati booking uz Google AdWords, kako provesti analizu uspješnosti kampanje, kako koristiti društvene mreže u promociji turističke ponude smještajnog objekta…samo su neka od pitanja na koja će vam odgovoriti stručnjaci u internet marketingu i vodeći ljudi u turizmu županije.

Datum i vrijeme održavanja: 10.prosinca 2018., Hotel Park, 10:00 sati

Teme konferencije: Internet marketing i komunikacija sektora privatnih iznajmljivača s tržištem (inovacije, trendovi, uspješni primjeri iz prakse)

Konferencija je rezultat dugogodišnje suradnje Turističke zajednice Splitsko – dalmatinske županije, Croatia Hot Spots magazina i hotspots.net.hr portala, a cilj joj je bio približiti pružateljima usluga smještaja u domaćinstvu nove oblike komunikacije s tržištem, s naglaskom na internet marketing i društvene mreže koje im mogu olakšati poslovanje i omogućiti im stvaranje prednosti nužne za bolje pozicioniranje na konkurentnom turističkom tržištu.
Pokrovitelji manifestacije su Turistička zajednica Splitsko – dalmatinske županije, Splitsko – dalmatinska županija .

Konferencija je namjenjena privatnim iznajmljivačima i menadžerima u turizmu. Ulaz je besplatan.

Broj privatnih iznajmljivača na području grada Splita raste godišnje 30%

Broj obiteljskih iznajmljivača u Splitsko-dalmatinskoj županiji u stalnom je porastu, već nekoliko godina zaredom u županiji je godišnje oko 10% više pružatelja usluga obiteljskog smještaja, dok se na području grada Splita ta brojka penje i na vrtoglavih 30%.

Tržište privatnog smještaja pored trenutnog izrazitog skoka u kvantiteti ima potrebu i za dodatnim unapređenjem kvalitete. Pružanje usluga obiteljskog smještaja cjelokupan je poslovni proces za koji su potrebna znanja iz raznih područja poslovanja. Jedno od najvažnijih područja je marketing, odnosno komunikacija s tržištem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pretraživanja vezana za rezervaciju smještaja nalaze se među 5 najtraženijih internet pojmova

Internet marketing je moćni alat koji privatnog iznajmljivača, izjednačava s velikim igračima na globalnom tržištu, takodjer najbrži način da se za vaš apartman čuje diljem svijeta. Pretraživanja vezana za turizam, odmor i putovanja kao i rezervacija takvih usluga nalaze se među pet najtraženijih pojmova koji se upisuju u tražilice. Tu činjenicu, privatni iznajmljivači, nikako ne bi smjeli zanemariti.

Dusina 2 - kuća za odmor

POGRAM KONFERENCIJE

10:00 uvodni govor, organizatorica i urednica Croatia Hot Spots magazina i hotspots.net.hr portala Maja Zlokić
10:15 direktorica Tz grada Splita Alijana VukšićNove tehnologije u promociji Turističke zajednice grada Splita
10:45 Zamjenik pročelnika Upravnog odjela zajedničkih poslova u Splitsko – dalmatinskoj županiji, Damir Brčić, „ICT županija – Mjesto za život i rad“
11:15 Prof. na Fakultetu političkih znanosti, Domagoj Bebić „Cyberturist, turist 21. Stoljeća
12:00 Prof. na Veleučilištu Vern i na Visokoj školi Aspira Željko TreznerTurizam posebnih interesa, nova prilika za iznajmljivače
12:40 Pauza 15 min
13:00 direktor Tz Splitsko – dalmatinske županije Joško Stella, „Internet marketing i društvene mreže u promociji Splitsko – dalmatinske županije
13:20  službeni edukator za privatni smještaj, Barbara Marković, turistička agencija Dalmagic „Razvoj tematskih smještajnih jedinica

Ulaz na konferenciju je besplatan.

Više informacija: [email protected], tel: 021/380 101, 095/827 3775