Aktivni odmor

Advent na ranču Ramarin – iskustvo slavonske čarobne zime

U samom srcu Brodsko – posavske županije, između rijeke Save i obronaka Dilja, smješten je ranč Ramarin koji pruža jedinstven doživljaj ravničarskog ruralnog krajolika. Odlučite li se posjetiti ovaj ranč u Garčinu nedaleko Slavonskog Broda, u izvornom slavonskom ambijentu možete uživati u vrhunskom 100% junećem roštilju, i ostalim biranim delicijama domaće autohtone gastro ponude.

Ramarin nudi pregršt aktivnosti, no izdvajaju se vrhunskim grlima raznih sorti konja koje možete upoznati na ranču. A okolica je idealna osim za jahanje, i za biciklističke vožnje brdskim i nizinskim rutama, umirujuće pecanje kao i staze za pješačenje.

Ovoga adventa doživite pravu Božićnu bajku na ovom ranču. Ukrasne lampice, saonice , jaslice samo su dio posebne božićne ponude. Dovedite svoje mališane i priuštite im nezaboravno fotografiranje uz plemenite  konje,počastite se domaćim kobasicama, kuhanim vinom i uživajte u blagdanima sa svojim bližnjima.

Što nudi ranč Ramarin

Ranč Ramarin nalazi se u selu Garčin nedaleko od Slavonskog Broda. U sklopu ranča nalazi se štala s boksovima za 20 konja, ograđeno imanje za školu jahanja i treninge, veliki ograđeni prostor za slobodno kretanje i ispašu konja. Za sve posjetitelje Ranča Marin za iznajmljivanje je na raspolaganju i smještaj u Hostelu sa 32 ležaja. Gosti se mogu okrijepiti u restoranu koji je uređen u slavonskom stilu i nudi tradicionalna jela.

U izvornom slavonskom ambijentu možete uživati u vrhunskim gastro delicijama koje su temeljene na recepturama tradicije ovog kraja. Uz livade, terensko jahanje, vožnju biciklima, igralište za djecu, jezero s šaranima, pecanje, degustacije odličnih vina, ovdje svakako možete pronaći žuđenu oazu mira. kojoj će se veseliti i vaši najmlađi.

Doživite Slavoniju u svojoj punoj autohtonosti i posjetite Advent u Slavonskom Brodu

Želite li posjetiti centar Brodsko – posavskih zbivanja, svakako navratite u Slavonski Brod.  Uz standardnu ponudu ugostiteljskih sadržaja na glavnom gradskom trgu, uživajte u zabavnom programu, pregledajte izložbene štandove lokalnih proizvođača gastro delicija, i ugrijte se kuhanim vinom, zabavite i opustite uz vase najdraže.

Čekamo vas u Brodsko – posavskoj županiji! Dobro došli!

 

Informacije:

Facebook Ranč Ramarin

Turistička zajednica Brodsko – posavske županije

Fotografije preuzete: TZ Brodsko – posavske županije i ranč Ramarin