Aktualno

Čekamo vas u Baranji!

Žive jaslice, radionica izrade lampiona, Sveti Nikola i neizostavni Krampus, uživanje u kuhanom vinu, čaju i kobasicama, paketići za djecu, Božićni koncerti na otvorenom, kulturno umjetnička društva kraja, božićni sajam..sve to i još više, čeka vas u Baranji ovog prosinca!

Bogat je program ovogodišnjih adventskih zbivanja u jednom od najegzotičnijih i najljepših krajeva Lijepe Naše – mističnoj Baranji.

Zaodjevena bijelim ogrtačem i spremna svakog gosta ugrijati dobrom kapljicom i obilno okrijepiti, Baranja bi se trebala naći na popisu obaveznih domaćih destinacija ove godine, a prilika za posjetu, idealna je u vrijeme Adventskih čarolija.

Od besplatnih jela, do raznoraznih kulturnih sadržaja kao i zabave za sve generacije, svatko će ovog Božića u Baranji pronaći nešto za sebe i svoju dušu.

Vinski podrumi, bogati restorani, ukusna hrana i odlični domaćini, uz božićne ukrase, lampice, dekoracije, ovog Božića svijetlit će posebno na krajnjem Istoku Hrvatske.

Ne propustite pogledati što se sve nudi ovog prosinca u Baranji, a za sve koji žele znati više donosimo detaljniji Program događanja.

[pdf-embedder url=”http://hotspots.net.hr/wp-content/uploads/2018/11/Advent-u-Baranji-program.pdf” title=”Advent u Baranji – program”]

 

Čekamo vas!

Informacije potražite na: 

TZ Baranje

instagram.com/visitbaranja

Facebook TZ Baranje

Fotografije: arhiv TZ Baranje

HTZ 2016 logo + slogan hrvatski_rgb mali