Aktualno

NAPRAVITE PLAN ZA BRZI RAST VAŠE TVRTKE U 2018. GODINI

Scenarij: Vaša tvrtka posluje na ustaljeni način prema određenim kriterijima, na određenom zemljopisnom području i u niši koja nudi nekoliko vaših uobičajenih proizvoda ili usluga.
Vjerojatno ste organizirani na tradicionalan i funkcionalan način tj. Imate 4 do 5 glavnih odjela (npr.: prodaja, operacije, tehnička potpora, financije) s određenim ulogama i odgovornostima.

Ipak, ako želite da Vaše poduzeće postigne brzi rast i da značajno podignete sadašnju vrijednost Vašeg poduzeća to nije dovoljno. Vaš strateški problem da bi se mogao svesti na to da Vaša postojeća organizacija nije ili neće biti dostatno fleksibilna ili reaktivna kako bi ostvarila taj brzi rast.

Svrha ove radionice:
• napraviti Vašu novu (prilagođenu) organizaciju koja će ostvariti brzi rast Vaše tvrtke

Cilj radionice:
• da unutar 18 mjeseci, Vaša nova organizacija znatno doprinosi prodaji, profitu i poslovnom rastu.

Što ćemo raditi:
• identificirati 3 ključna generatora za brzi rast
• kreirati novu organizaciju koja će biti fleksibilnija i agilnija
• identificirati koristi za vas i vašu tvrtku
• napraviti plan aktivnosti i zaduženja.

U drugom dijelu radionice (mastermind – brainstorming) rješavamo konkretne poslovne situacije i taj dio nije vezan za temu.

Budite NAJBOLJI! Mi Vam to omogućujemo.

Pridružite nam se u srijedu 6.12. 2017. godine u tvornici čokolade Kraš d.d., Ravnice 48, Zagreb, dvorana Dorina s početkom u 12:00 sati do 16:30.

Parking osiguran.

Kome je seminar namijenjen? Vlasnicima tvrtki, partnerima, direktorima poduzeća, menadžerima i voditeljima timova. Svima koji žele biti LIDERI na tržištima na kojima posluju.

Što je metoda ALPHA metoda?
Licencirana metoda za udvostručenje vrijednosti vašeg poduzeća u 2 godine – prihod, dobit, prodaja, timska efikasnost itd. Prisutna u 26 zemalja svijeta. U Hrvatskoj metodu provodimo već gotovo 2 godine.
S obzirom na ograničen broj sudionika molim Vas rezervaciju dolaska najkasnije do 4.12.2017.

Kotizacija na upit.

Kontakt: Ivana Radić, mail:[email protected]; +385 91 923 77 01