Aktualno

Bilje uz Osijek jedina kontinentalna destinacija na aplikaciji Pointers

Turistička zajednica Osječko – baranjske županije, u sklopu koje je  Općina Bilje, i Pointers Travel, potpisali su Ugovor o suradnji koji je rezultirao aplikacijom ciljano osmišljenom da promovira sve ljepote Bilja, kraja poznatog po vrijednoj kulturnoj baštini, prirodnim ljepotama i gastronomskim užicima.
Prateći suvremene potrebe vezane za alate komunikacije, aplikacija će pored ostalih kanala, dodatno podcrtati sve atribute i prednosti destinacije.

Evo rezultata u brojkama vezanog za suradnju Općine Bilje i Pointers travel, a zanima li vas više, možete pronaći nešto i na linku.

Facebook

Na Facebooku, jednom od Pointers kanala komunikacije, 21 277 korisnika pregledalo je Bilje na temelju video zapisa i objava,

Instagram

1 175 korisnika pregledalo je Bilje na Instagramu na temelju objava.

YouTube

Na YouTube kanalu pregledano je 444 minute video sadržaja o lokaciji u prosjeku: muškarci 51%,  žene 49%,  što iznosi 26 školskih sati.

Kako fukcionira Pointers?
Za izradu aplikacije,sabire se nekoliko ključnih elemenata bitnih za adekvatnu promociju destinacije:

Lokalan sadržaj:
Autori sadržaja pobrinut će se da uvijek dobijete najnovije lokalne informacije i preporuke
Svaki dio sadržaja izrađen je tako da odgovaraju osobnim interesima. Autori aplikacije pokušavaju uvijek preporučiti najbolje opcije za pojedinu destinaciju.

Geolokacija
Ovisno o preferencijama, moguće je filtrirati rezultate koji odgovaraju prezentiranoj geolokaciji i prikazati samo relevantne lokalne rezultate.

Mjesto za svoje favorite
Korisnik može odabrati sadržaj koji mu je doista bitan i uživati u svojem odmoru.

Pointers aplikacija u brojkama:

Pointers app bilježi preko 60.000 skidanja (Android i IOS aplikacije), a od ukupnog broja aplikacija njih 35.6% se aktivno služi aplikacijom a 64/4% su novi korisnici. Većina redovnih korisnika Pointers aplikacije spada u lokalno stanovništvo kojima Pointers predstavlja koristan i redovno ažuriran izvor informacija. Prosječno vrijeme zadržavanja na aplikaciji iznosi 3 minute, a 87,3% korisnika, otvori aplikaciju više puta dnevno.

FACEBOOK VIDEO PROMOCIJE
Obzirom da video predstavlja najbrže rastući medij s kojim se može lakše i brže dosegnuti veći broj korisnika, Pointers je video zapisima obradio sve destinacije,što se pokazalo kao pun pogodak.
Pogledajte video Općine Bilje u suradnji s Pointers Travelom

Kako skinuti aplikaciju Pointers Travel?

Aplikaciju možete skinuti putem Google Play 

Ili preko iTunes

Društvene mreže:

Facebook Turističke zajednice Općine Bilje

TZO Bilje

 

Upoznajte Bilje – ljepotu netaknute prirode

Ljepota netaknute prirode i toplina seoskih dvorišta koja šapće još uvijek priču davnih vremena, na svega 5 kilometara od grada Osijeka, otvoriti će se putnik na pragu ljupke Općine Bilje – vratima Baranje.

Topla i gostoljubiva destinacija ruralnog turizma, svoj specifičan identitet pokazuje ljepotom netaknute prirode i toplinom seoskih dvorišta iz kojih se još uvijek osjeća duh prošlosti. Prirodne ljepote (Park prirode Kopački ritBiljsko jezero….), povijesna baština poput lovačkog dvorca princa Eugena Savojskog ili mnoge značajne manifestacije (Etno susreti i Dan dvorca Eugena Savojskog u Bilju, Ribarski dani u Kopačevu, Festival paprike u Lugu), otkrivaju bogatu kulturnu, prirodnu i gastronomsku baranjsku ponudu koja općinu Bilje čini idealnim mjestom za avanturiste, lovce, ribolovce, bicikliste i  zaljubljenike u prirodu, ali i gastronomade.

Dobro došli u Bilje – vrata Baranje

tzo-bilje.

fotografije: TZO Bilje, Pointers travel, privatan album uredništva