Aktualno

PUT UNUTARNJE MUDROSTI 03.-05.11.2017. Lika & Velebit

Svi odgovori koje tražimo nalaze se u nama. Ono što nas sprečava da ih čujemo jest buka našeg uma. Ta buka su misli, programi i sve ono što smo naučili da stvarnost jest. Sve dok se oslanjamo isključivo na tu vrstu “znanja“ i informacija ne možemo pronaći centar moći unutar sebe. Svojeg unutarnjeg mudraca. Tek kada se um utiša i dozvolimo si potonuti u vlastitu nutrinu polako otvaramo vrata unutarnjoj mudrosti i počinjemo dobivati odgovore iz samog izvora.

Uz meditaciju, kontemplaciju, šetnje, uživanje u prirodi, razgovore, fina jela i pucketanje vatre utonuti ćemo u sebe i početi osluškivati svojeg unutarnjeg mudraca.

Prijelaz jeseni na zimu je period ulaska u sebe i svoj topli dom. Polagano se zatvaramo za vanjski svijet i ulazimo u prostor kontemplacije. Pozivamo vas da nam se pridružite u čarobnom šumskom i planinskom ambijentu Like i Velebita i prepustite se čaroliji.

VODITELJICE: Iva Solarević Jeličić & Darija Barić

SMJEŠTAJ: Čarobna drvena kuća u Lici (kod Bužima) udaljena 2,5h vožnje od Zagreba.

Boravak u drvenoj kući je osobit doživljaj. Drvo prostoru daje dojam topline, bliskosti i romantike. Miris bora, smreke, jele ili ariša vraća nas u kontakt s prirodom. Osim ovih pomalo subjektivnih doživljaja postoje i činjenice koje govore u prilog drvetu kao građevnom materijalu. Drvo samoregulira vlažnost i propušta zrak u oba smjera. Zrak u drvenoj kući nije ni presuh ni previše vlažan, a istovremeno zdrav i bogat kisikom (posebno važno za osobe s dišnim problemima). Drvo ima i antialergijska svojstva. Ne zadržava mikročestice prašine i drugih alergena tako da je to prostor idealan za boravak ljudi koji imaju različite vrste alergija.

PRIJEVOZ: Osobna vozila. Spajamo se za prijevoz i dijelimo troškove prijevoza.

Hrana: Osiguravamo vam 3 topla obroka (petak večera, subota ručak i večera), za doručak i eventualni snack svatko donosi svoju omiljenu hranu. Jedan obrok ćemo posebno ritualno pripremati kako bi osjetili što znači biti prisutan u sebi tijekom aktivnosti koja je zapravo dio naše svakodnevnice i na koji način se energija mijenja kada joj pristupimo na drugačiji način.

CIJENA:  860kn za uplate do 20.10.2017.

1060kn za uplate do 27.10.2017.

1200kn za uplate do 03.11.2017.

Rezervacija mjesta je uplata bespovratne akontacije od 300kn na račun udruge.

Info i fotografije: Solar spirit