Aktualno

100% organski bio&bio cafe – originalan koncept organske zdrave ponude “za van”

bio&bio trgovine, nisu samo lideri zelenog shoppinga, već oaza inspiracije, mjesto susreta i druženja uz korisne savjete i carstvo zdravlja dostupno kroz najraznolikiju ponudu. Tu je i funkcionalan web shop gdje možete naručiti sve što poželite iz naše bogate škrinjice zdravlja.

Istražite naš 100% organski bio&bio cafe 

Donosimo kratki vodič bio&bio doživljaja iz organskog cafea. Jutro, podne ili poslijepodne – radni dan je moguće učiniti zabavnim i zdravim! 

Sendviči & slastice – doručak ili desert
Tempo je brz, vremena malo, a rado bi pojeli nešto hranjivo i ukusno? U tom slučaju isprobajte razne kombinacije ručno rađenih veganskih kayu sendviča, savijače, kekse, muffine i kolače – svi redom spravljeni su od cjelovitih organskih sastojaka i prirodnih sladila, na najstarijem hrvatskom eko imanju Zrno.


Funkcionalni superfood napitci


Smoothie napitci spravljeni su od cjelovitih organskih sastojaka i premium superfood prahova s hladno prešanim uljima. Osmišljeni po recepturama iskusnih nutricionista kako bi zadovoljili različite potrebe i ukuse. Svježe cijeđeni sokovi su od biranog organskog voća i povrća koje se procesira vrhunskim aparatima koji omogućavaju maksimalno očuvanje hranjivih sastojaka.

Ceremonija fine kave na eko način – isprobajte je


Poseban užitak za sve kavoljupce je svježe pržena i netom mljevena eko kava koju morate probati u novoj „cold-brew“ varijanti s kokosovim mlijekom, ali i klasičnim verzijama – espresso, macchiato, cappuccino i latte u veganskoj ili eko-mliječnoj. Za nježnije razbuđivanje, probajte tople napitke s macom te najkvalitetnijim matcha zelenim čajem ceremonijalne kvalitete.


Organski certifikati & kontrola kvalitete
Sukladno bio&bio standardima, sve u ponudi bio&bio cafea podliježe strogim kriterijima i provjerama koje jamče vrhunsku kvalitetu od isključivo certificiranih ekoloških sastojaka.
Stručan tim prodavača i barista uvijek na usluzi
Stručan tim educiranih i susretljivih bio&bio prodavača i barista posjetiteljima uvijek stoje na raspolaganju za savjet i preporuke.
Omiljena mjesta za gurmanski, ali i nutritivno vrijedan eko snack nalaze se u zagrebačkoj poslovnoj zoni u Radničkoj 49 te strogom centru Zagreba u Ilici 5, u sklopu bio&bio trgovina.


Smoothiesi – zdrava navika direktno iz bio&bio
Najpoznatiji lanac zdrave hrane, prepoznat je i po velikom izboru jako uskusnih smoothiesa koji su vrlo moćnog djelovanja na zdravlje. Predstavljamo vam 3 top smoothie-a koja će vas zasititi i nutritivno osvježiti
– omega chia
– vitalizirajuća maca
– energetska spirulina


Samo najbolje iz prirode u ponudi
bio&bio je poznat po ponudi kvalitetnih superfood dodataka, na raspolaganju vam je premium matcha prah koji se služi u čajnim ceremonijama, do vrhunskog napitka od zobi Oatly koji jedini na tržištu ima potvrđen zdravstveni učinak na kolesterol, kao i sojino mlijeko koje je broj 1 izbor vrhunskih svjetskih barista.
Po jutru se dan poznaje
Kavoljupci, jeste već isprobali našu svježe prženu i netom mljevenu eko kavu koja dolazi u novoj cold – brew varijanti s kokosovim mlijekom ali i klasičnim verzijama – espresso, macchiato, cappuccino i latte u veganskoj ili eko-mliječnoj? Za nježnije razbuđivanje, probajte tople napitke s macom te najkvalitetnijim matcha zelenim čajem ceremonijalne kvalitete.

I na kraju, zašto nas posjetiti u najljepšem mjesecu godine?

Istražite originalan koncept 100% organske gastro ponude za van! Ne morate brinuti za doručak ni ručak dok ste na poslu.
Poslušajte sve tajne kvalitetnog detoxa organizma,  od naših stručnjaka za zdravlje,


Posjetite Ilicu 5 i Radničku 49 u Zagrebu, novi bio&bio cafe očekuje vas sa raskošnim izborom  organskih napitaka u veganskoj i organskoj mliječnoj varijanti.

Dobro došli u bio&bio!

Informacije: www.biobio.hr
Facebook bio&bio

fotografije preuzete s weba bio&bio