Aktivni odmor

Put u Santiago de Compostela – pronađite svoju duhovnu obnovu

Ako ste jedna od onih osoba koju je zima iscrpila – idealno je vrijeme za putovanje i obnovu!

ZADNJIH 100 put je osobnog izazova i rasta na kojem ćete biti fizički aktivni ali i napuniti se energijom, otpustiti misli, fokusirati um na ono što je zaista vrijedno u vašem životu.

Puteva i putovanja ima mnogo, no rijetki su koji nose vibraciju na sjećanja mnogih prolaznika, konjanika, hodočanika i lutalica. Il Camino jedan je od njih.  Većina ljudi danas teško može izdvojiti 40 dana od posla i obitelji kako bi prošla 800km Il Camina. Ipak možemo izdvojiti 7 dana za ZADNJIH 100 kilometara.

Naše putovanje počinje u Portomarinu, nastavlja se kroz Palas de Reija, Arzua, od Amental do Santiaga de Compostele. Sedam dana hodanja, 4 sata dnevno. Osim hodanja, dan će uključivati mentalne vježbe te relaksaciju, yogu, meditaciju, tišinu, odmor  –   potpunu obnovu i povezivanje sa sobom!

Ako trenutno niste spremni za ovakvu avanturu – ne brinite! Kroz ožujak i travanj moći ćete se pripremiti fizički i mentalno sa trenericom.

Ruta sv. Jakova, francuski je dio puta koji prolazi šumovitim dijelovima Galicije. Put je pod UNESCO-vom  zaštitom, a poznati pisac Paulo Coelho također je bio inspiriran ovim mjestom. Put obećava napor, ali i duboko istraživanje okoline i naše unutrašnjosti.

Galiciju karakteriziraju brda i planine, poznata je kao zemlja sa tisuću rijeka. Ima vrlo blagu klimu te će  ovog proljeća biti divno putovati dubokim i gustim šumama.  Moto puta je “Život je da se uživa”, tako na ovom putovanju očekujte male gastronomske barove sa tapasima i lokalnim specijalitetima.

Cilj puta je obnoviti se, uživati u novim destinacijama, pročistiti um, naći jasnoću i smisao života te smjer u kojem želite krenuti ili riješiti i otpusititi nešto što vas muči. ZADNJIH 100 potiče vas na rast i razvoj.  Ovo je aktivan istraživački put na koji se kreće 28.4. do 8.5.2017.

Za sva pitanja i detalje putovanja javite se na [email protected] ili na mobilni telefon. 091 6612 092 do 20.3.2017.

Klara Benko autorica je programa zdravog življenja “Najbolja, baš kakva jesam”. Radi i surađuje s Mofit fitness klubom (www.mofit.hr) trenerica je Pilatesa, Les Mills BodyBalance i Spinning. Njezin rad uključuje cjelovit pristup osobi i zdravlju tako kombinira fizičku aktivnost, ali i emocionalno-mentalni pristup. Web stranica: klarabenko.com

promo