Aktivni odmor

Biciklom upoznajte divlju ljepotu triljskog kraja i Dalmatinske zagore

POSJETITE TRILJ I TREĆU TRILJSKU BICIKLIJADU – USKLADITE SE S PRIRODOM I NADAHNITE ZDRAVIM ŽIVOTOM

Gotovo savršen položaj smješten između obale i dublje unutrašnjosti, zajedno sa izgrađenom autocestom Zagreb-Split koja točno prolazi ovim prostorom, pozicionira Trilj nadohvat svim važnim turističkim destinacijama. Blizina okolnih turističkih bisera također je značajna komparativna prednost ove neobične destinacije divlje ljepote i surog krajolika, koji je idealan za putnike i tragače koji od svojih putovanja traže drugačije iskustvo.

1

Posjetite ovaj bajkoviti kraj, prepun potencijala za ruralni gastro i aktivni turizam, uživajte u bisernoj ljepoti rijeke Cetine koja se u Triljskom kraju pokazuje u svom najljepšem izdanju sa svojim pritokama Rudom i Grabom. Rijeka vijuga do samog centra Trilja a potom se vraća svom toku i divljim stijenama koje tvore neodoljivu kulisu njenog kanjona. Istraživači i ljubitelji aktivnog turizma ovdje mogu pronaći sadržaje po vlastitoj mjeri.

3

Turistička zajednica grada  Trilja i Grad Trilj u suradnji sa Biciklističkim klubom Timun, u sklopu projekta Medpaths, organiziraju TREĆU TRILJSKU BICIKLIJADU koja će se održati  15. listopada 2016. (subota) s početkom u 12:00 sati. Donosimo raspored događanja ove treće po redu biciklijade koja se pokazala kao izvrstan postsezonski događaj.

RASPORED:

11:00 –  okupljanje u gradskom parku

–  prijava sudionika te preuzimanje stratnih brojeva

12:00  – START biciklijade

15:00 –predviđeni povratak na CILJ (gradski park)

Ruta biciklijade: Trilj (park) – konjički klub – Turjaci – Vojnić

Sinjski – Gardun – Trilj

Biciklijada nema natjecateljski karakter i vozi se u grupi, a za sve sudionike osigurane su majice te topli obrok.Upotreba zaštitne kacige obavezna je za sve sudionike. Svi punoljetni sudionici voze na vlastitu odgovornost, a maloljetni u pratnji roditelja. Organizator ne snosi odgovornost za djela učinjena od strane sudionika prema trećim osobama. Pozivamo Vas da nam se pridružite i uživate u ugodnoj vožnji, prirodnim ljepotama i zajedničkom druženju! Prijave za bickliste  su otvorene do početka utrke u subotu u 11:00 sati u Turističkom uredu TZ grada Trilja, na kontakte 021 832 510, e-mail: [email protected] ili putem Facebook stranice TZ grada Trilja.

5

Želite li dobro pojesti i istražiti hvaljenu gastro eno ponudu ovog kraja, kliknite na ovaj link a za adekvatan smještaj ne brinite, grad Trilj vam može ponuditi dva odlična hotela i brojne kuće za odmor koje odišu čistim luksuzom, većina ih ima bazen i impresivnu okućnicu uz sjajno unutarnje uređenje uz potpuno odsustvo buke a totalno prisustvo intime i mira. Smještaj Trilj

6

Poželite li biciklirati Triljem u svom aranžmanu, naići ćete na super rute kojima je grad i njegova okolica adekvatno opremljen.
Biciklirajte u Trilju  ili se jednostavno prepustite šetnji i ljepoti divlje prirode koja će vas doslovno ostaviti bez daha.


logotipi-zagora hr

www.visitsinj.com
www.tz-trilj.hr
www.visitdugopolje.com
www.visitvrlika.com
www.tzo-klis.htnet.hr

Sponzorirani članak

Foto: arhiva turističkih zajednica grada Sinja, Trilja, Vrlike i Dugopolja