Aktualno

Kava i kolač na jednoj od najljepših zagrebačkih terasa – hotel Jägerhorn

Ljupkost elegancija i sklad, uz neizbježni starogradski  šarm, glavni su atributi  najstarijeg zagrebačkog hotela Jägerhorn. Ovaj stari šarmantni mali hotel, predstavlja nezaobilazno mjesto i instituciju grada obzirom da je njegovih gotovo 200 godina snažno u povijest Zagreba.

DSCF8479 Osnovan je davne 1827.  I dosta brzo se nametnuo se kao društveno i kulturno središte Zagreba, poznato po druženju velikog broja znamenitnih hrvatskih velikana kao što su Ljudevit Gaj i ban Josip Jelačić, a također se spominje i u nekoliko pjesama, kazališnih predstava i filmova. Elegantno sakriven u starom prolazu koji spaja povijesni Gornji grad i najuži centar, hotel će vas dočekati sa 18  ljupko opremljenih soba u čijim dizajnom dominira romantičan šarm prohujalih vremena no itekako prilagođenih današnjim potrebama svojih gostiju.

v2
HOTSPOTS PREPORUKA – TERASA HOTELA  – jedna od najljepših zagrebačkih terasa

ul9

Otmjeni café sa ponudom najfinijih pića i kolača svakako je mjesto koje spada u  nekoliko najljepših zagrebačkih terasa i nezaobilazna je ljetna oaza.

DSCF8521A  ozelenjeni vrt zajedno s profinjemom terasom stvoreni su za odmor i predah od shoppinga, jurnjave i pronalazak dugo žuđene ravnoteže. Kao mirna i opuštajuća oaza koja prkosi gradskom okruženju, Hotel Jägerhorn pruža idealnu polazišnu točku za otkrivanje grada i njegovih brojnih znamenitosti, jer sve je tu.

DSCF8486 Možete se  koristeći hotel kao polazišnu točku, bez problema popeti do Gornjeg grada, ili prošetati po Ilici. Ili se u nepunih 5 minuta odšetati do trga ili Cvijetnog prolaza, te razgledati grad i vratiti se poslije u njegovu tihu profinjenu oazu.

ul8

Inovativni materijali – tradicija i funkcionalnost u idealnom dizajnerskom spoju

v11

Posebnost samog hotela su i materijali korišteni za uređenje njegove unutrašnjosti.Osnovni materijali korišteni za uređenje unutrašnjosti hotela su močvarni hrast, kojeg je rijeka Sava čuvala u svojim tokovima čak i do 8000 godina, te lijevano željezo, tipično za građevine na Gornjem gradu. Ovi materijali uz suvremenu interpretaciju klasičnih stilova u odabiru namještaja i dekoracija stvaraju jedinstvenu sintezu tople tradicionalne elegancije i chic dizajna.

un8Minuciozna pažnja posvećena do u najsitnijim detaljima stilu, detaljima i udobnosti osjeti se i u vrhunskoj osobnoj usluzi, čineći Hotel Jägerhorn idealnim odredištem kako za poslovne ljude tako i za turiste željne autentičnog hotelskog doživljaja koji im nudi srce grada.

Oduševljenje stranih gostiju –hotel na meti dobrih preporuka

un4U samom trenutku preuzimanja i vođenja hotela, tadašnji pansion od pedesetak zagrebačkih hotela na najrelevantnijem svjetskom turističkom portalu TripAdvisor bio na 34. poziciji, dok se današnji Hotel Jägerhorn nalazi na 1. mjestu ispred Esplanade i Hiltona.
Neke od recenzija stranih gostiju možete pronaći na linku: 
Recenzije gostiju Tripadvisor.com.

Kako doći do hotela?

ul7

Na linku: hotel-jagerhorn.hr/hr/ slijedite upute precizno navedene na web stranici koje se odnose na dolazak automobilom, busom vlakom ili avionom. Ljubezno osoblje u svakom momentu će vas spremno ugostiti te vam biti na raspolaganju za sva pitanja ili potrebne informacije.

Bilo da ste samo u prolazu na kavi i kolačima ili planirate odsjesti, dobrodošli ste uvijek  u hotel Jagerhorn. Iskusite  njegovu neobično nježnu energiju koja iako u srcu samog zagrebačkog centra, i dalje vibrira ljupkim skladom i romantikom nekih prohujalih vremena.

un6

Sponzorirani članak 11.07.2016.