uncategorised

Održano ski natjecanje novinara u sklopu “Božične bajke” u Podstrani

[:HR]Novinari i fotopreporteri iskušali simulator skijanja, sada je red na Vama

Simulator skijanja postavljen u hotelu Le Meridien Lav pored klizališta Božična bajka, zasigurno je podigao razinu ponude adventskih događanja u Podstrani. Novinari i fotoreporteri koji su ga imali odvažnosti jučer isprobati, bili su oduševljeni ” skijanjem po stazi bez hupsera”,  kako je rekao po rezultatu najbrži od njih Tom Dubravec.

DSC_1700

Njegov rezultat od 46,8 sekundi nije uspio nadmašiti nitko od prisutnih predstavnika”sedme sile”, uz napomenu kako su novinari iz Turske i Čehoslovačke kada su ga vidjeli na djelu, odlučili šansu za sportskim uspjehom potražiti u hokejaškom nadmetanju na klizalištu.

DSC_1808

SKI simulator je po cijeni od 10 kn za vožnju, dostupan svaki dan ( od 10 do 21 sat , do 15.1.2016. ) svima koji žele doživjeti užitak skijanja i prije odlaska na snijeg, ali može poslužiti i kao dobar trening prije odlaska na pravo skijanje. Cjelokupan prihod koji tijekom slijedećih mjesec dana ostvari, ide u humanitarne svrhe udruzi “Misto za misto” koja skrbi o socijano najugroženijim obiteljima s područja Podstrane.

DSC_1764

Kako bi promocijom pomogli ovu humanitarnu akciju i potakli dolazak skijaša iz cijele Dalmacije, ustanovljena je i vrijedna nagrada za najbržeg skijaša na simulatoru. Naime, onaj koji do kraja događanja 15. siječnja bude najbrži, odnosno onaj koji bude imao najbolji rezultat na ovom “Podstrana ski kupu 2016.”, osvaja vikend u hotelu “Le Meridien” u Barceloni, objavila je  Andrijana Mladina direktorica prodaje i marketinga hotela Le Meridien Lav, uz napomenu, da iako se osim slaloma mogu isprobati i druge discipline, veleslalom i superveleslalom, te jednostavne i teže simulacije, spomenuto natjecanje vezano je samo za slalom. Trenutno najbolji rezultat  44 sec i 56 desetinki drži Marin Banić 12-godišnjak iz Podstrane. I za kraj, važna informacija je da oni koji nemaju šesnaest godina ne smiju na ski simulator bez pratnje roditelja.

Više informacija potražite na stranicama Turističke zajednice Općine Podstrana

Posjetite Božićnu bajku nadomak Splita, posjetite i doživite Podstranu!

Promo članak, 31.12.2015.[:]