Destinacija mjeseca

Destinacija Daruvar-Papuk predstavila se Zagrepčanima na Cvjetnome trgu

[:HR]Jučerašnji sunčani dan na zagrebačkom Cvijetnom trgu, poslužio je kao savršena scenografija za predstavljanje bogate ponude destinacije Daruvar – Papuk, koja je na zanimljiv i kreativan način predstavila bogatu paletu svoje turističke ponude.

20151024_113918

Uz pjesmu tamburaša KUD-a “Kamen” Sirač i vinsku priču svetog Martina, grad Daruvar i Turistička zajednica Daruvar – Papuk, na zadovoljstvo brojnih posjetitelja i prolaznika, moglo se  svašta kušati, saznati, detaljnije informirati i nabaviti nešto od lepeze proizvoda koja se izlagala na štandovima.

20151024_113721
Stara rimska poslovica kaže; „da bi upoznao jedan narod, sjedni za njihov stol, kušaj njihovu hranu i vino i tek tada ćeš upoznati te ljude“. Daruvar voli život i zato je grad koji svojim posjetiteljima nudi brojne mogućnosti za uživanje. Sve to u novom ruhu, ali s duhom autentične bogate prošlosti dio je naše raznovrsne ponude u kojoj će svatko sigurno pronaći nešto za sebe.

Daruvar gastro eno

Svojim predstavljanjem pozvani su  svi zainteresirani da upoznaju ovaj čudesan kraj, kroz kušanje gastronomskih delicija poput vrhunskih vina Daruvarske vinske ceste, sireva, meda, likera, džemova, daruvarskih medenjaka ili jedinstvenog Staročeškog piva dok je Udruga Korak dalje Daruvar svim zainteresiranima ponudila unikatne rukotvorine svojih članova. Osim toga, upoznali su posjetitelje i s kupališnim, wellness i zdravstvenim programima Daruvarskih toplica, Termalnog vodenog parka “Aquae Balissae” te ih sve pozvali na „Martinje u Daruvaru“ koje će se održati 14. studenog 2015. godine na glavnom gradskom trgu.

20151024_113921

25.listopada 2015.,[:]